Новият брой на сп. EVA

- реклама -spot_img

Рут Колева татуира есенната корица на сп. ЕVA

  През септември, в края на отпуските и на прага на циганското лято, новият брой на сп. EVA представя Рут Колева – смела, открита, решителна, креативна, освободена и ужасно талантлива.

 На страниците на списанието тя разказва за работата си в България, човека в живота й – Божидар, любовта й към екзотичната кухня, страстта към готвенето, далечните пътувания и разбира се, за музиката като спасител.  С коса оранжева като на Пипи, младата певица е пълна с необикновени и интересни истории, заобиколена е от много приятели, вместо различни чорапи има татуиран „ръкав” и също като Пипи – може всичко.

 Учила е в Музикалната академия на Стиви Уондър, записвала е в Ню Йорк с Джо Флечър, била е на една сцена с Джъстин Тимбърлейк и Боби Макферин и си е говорила с Орландо Блум в парк в Лос Анджелис. Живяла е в държави като Индия, Тайланд и Бахрейн, майстор е на най-добрия сос за спагети, разбира от вино и вярва, че пъпът й е хвърлен в Рим. В момента Рут подготвя предстоящия си албум… и няколко модни изненади, вдъхновени от татуировките й.

 Сред акцентите на септемврийския брой на сп. EVA са още – актьорът Мариан Вълев за романтичната душа, която крие зад суровия поглед и мускулите, д-р Георги Гайдурков за връзката между дезодорантите и рака на гърдата, Наталия Рубльова с три спешни мерки и три грешни стъпки при развод, кои са жертвите на манията за красота и вечна младост и каква е истината за ВИП Брадър… 

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА