Новият брой на сп. EVA

Рут Колева татуира есенната корица на сп. ЕVA

  През септември, в края на отпуските и на прага на циганското лято, новият брой на сп. EVA представя Рут Колева – смела, открита, решителна, креативна, освободена и ужасно талантлива.

 На страниците на списанието тя разказва за работата си в България, човека в живота й – Божидар, любовта й към екзотичната кухня, страстта към готвенето, далечните пътувания и разбира се, за музиката като спасител.  С коса оранжева като на Пипи, младата певица е пълна с необикновени и интересни истории, заобиколена е от много приятели, вместо различни чорапи има татуиран „ръкав” и също като Пипи – може всичко.

 Учила е в Музикалната академия на Стиви Уондър, записвала е в Ню Йорк с Джо Флечър, била е на една сцена с Джъстин Тимбърлейк и Боби Макферин и си е говорила с Орландо Блум в парк в Лос Анджелис. Живяла е в държави като Индия, Тайланд и Бахрейн, майстор е на най-добрия сос за спагети, разбира от вино и вярва, че пъпът й е хвърлен в Рим. В момента Рут подготвя предстоящия си албум… и няколко модни изненади, вдъхновени от татуировките й.

 Сред акцентите на септемврийския брой на сп. EVA са още – актьорът Мариан Вълев за романтичната душа, която крие зад суровия поглед и мускулите, д-р Георги Гайдурков за връзката между дезодорантите и рака на гърдата, Наталия Рубльова с три спешни мерки и три грешни стъпки при развод, кои са жертвите на манията за красота и вечна младост и каква е истината за ВИП Брадър… 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search