Нов български сериал!

ЛЮБОПИТНОНов български сериал!

Какво се случва след „7 часа разлика“?

След седем, поредната почитана цифра от интересния като творец Любо Дилов-син е цифрата осем. Дали емоционален остатък от „Седем осми“ или просто ловък трик – то Дилов вече усилено работи върху нов сериал с работно заглавие „Осем дни в седмицата“. Снимките вече са факт.

Забавният и наистина доста широкоскроен Дилов-син е единствената (на този етап) достойна конкуренция срещу проекта на БНТ „Четвъртата власт“, сериал, който обещава да е по-добър и от „Под прикритие“. С две думи – силен ход от страна на ТВ 7, където всъщност ще се завърти новият филмов проект на Дилов.

Явно тази есен българските сериали ще са на медийна тематика, тъй като и сюжетът на „Осем дни в седмицата“ се върти около две враждуващи медийни групи. Ще участват много светски личности и, доколкото се говори, и доста гост–звезди, които играят себе си. Вече изтече информация за участието на Мика Стоичкова, но остава загадка дали нейната приятелка и партньорка в живота на Дилов – Марчела ще има изява. Освен че е чаровна, тя е изпълнена и със забавно-позитивна енергия, специфично чувство за хумор и ще е със силно екранно присъствие. Разкри се и участието на Валя Войкова и на любимата на Андрей Арнаудов – Надя Иванова от „Елит“.

Любо Дилов-син набира все по-голяма скорост и влияние в българското филмопроизводство. Ако и „Осем дни в седмицата“ е толкова успешен, колкото „Седем часа разлика“, то Дилов се превръща във важен фактор за българското филмово изкуство. Дали най-после си намери мястото или това е поредното забавление на пъстрата личност времето ще покаже. Но предвид успеха на „Седем часа разлика“, филмовите сценарии определено са неговата сила. И докато някои от партньорите му, назад във времето, все още мечтаят да се снимат във филми, Любо Дилов вече ги произвежда.

За „Осем дни в седмицата“ Любен Дилов-син е основен сценарист и креативен продуцент, а Dream Team са изпълнителни продуценти.

И както гласи поверието, че след две винаги има и три, то за есента на 2014 г. може да очакваме и „Девет месеца през септември“. А след като става дума за Дилов може да е само „Девети септември“ (09.09).

Остава само да пожелаем успех на всички български сериали!

Източник: аРтМедия

- реклама -spot_img

БНБ на 142 години

На 6 юни 2021 г. се навършват 142 години от първата парична...

„ИГРАТА НА СОЛТА“ от ЕЛЕНА КОЛЕВА

„Това не е точно дистопия. Това е едно възможно бъдеще – талантливо разказано, охранявано...

Андреа Банда-Банда представя горещите новини от социалните мрежи – „На кафе” (08.06.2020)

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...

Седмичен хороскоп: Риба, Близнаци, Дева и Стрелец да се пазят от конфликти

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...