Материали за коледна декорация

- реклама -spot_img

Във всеки дом цари вълшебна атмосфера през декември месец. Коледното настроение завладява всички. Украсата освежава домашният уют и придава добро настроение на всички. Когато е направена от самите вас – това вече е магичен ритуал и огромен празник за децата.

 Ръчно изработената украса излъчва силна енергия и привлича положителни емоции. Коледната декорация е материалният израз на вълшелството през този период. Вярва се, че изработена от естествени материали (вълна, шишарки) тя привлича щастие, здраве и късмет за къщата. Много са поверията свързани със силата на естествената вълна и символиката на цветовете й.  Затова и ръчно тъканите пана са пазител на дома от лошото и магнит за здраве, успех и късмет. 

Разбира се, все по-често забравяме за националните ни традиции, обичаи и ритуали, особено когато пазара е залят от китайски, евтини, кичозни украси, играчки, сувенири.

Но за всички, които съхраняват в себе си националният бит и култура и са решили, като символичен ритуал, да изработят сами ново допълнение към новогодишната си украса, ето един специален комплект материали за коледна декорация, който може да ползвате за целта:

Комплект за ръчна изработка на коледна украса

 

Той съдържа шишарки, вълнена прежда различни цветове , вълна, панделки от вълна…

За повече информация за материали за коледна декорация ползвайте формата за контакт.

 

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА