МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ – втора част

- реклама -

От книгата на Наина Владимирова – “365 магически ритуала за богатство и щастие”

КОВЧЕЖЕ ЗА ПАРИ

Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви. Купете си кутийка за бижута или кутийка от парфюм, или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности. Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се “размножават”. Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисъл-форма.
Има един важен закон в космоенергетиката: “Каквото си представиш, то ще се случи.” Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате дори малко свободно време. Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, които ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви направят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък… Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.

РИТУАЛ ПРОТИВ БЕДНОСТ.
Напълнете кана с вода и изречете над водата: “Й Х В Х! ЦАБАОТ, СЕРАФ, ДАРОМ ЕШ!”
(буквите и думите са малко странни, но такива трябва да са). Сложете каната там, където държите запасите си. Вкъщи винаги ще имате храна.

ЗАКЛИНАНИЕ ЗА УСПЕХ ПРИ ПРЕГОВОРИ.
Преди да влезете в кабинета на някого, с когото ви предстои важен разговор, трябва 3 пъти да кажете това заклинание (желателно е добре да си представите лицето на човека или поне да знаете името му):
“Аз раба Божий (вашето име) за храна на вълка животни ще доведа. Застани пред мен (името на човека, който ви трябва), както аз пред теб! Оглушей, онемей, вкамени се, а аз каквото трябва ще сторя, четирийсет думи ще повторя, както кажа, тъй да бъде. Всички права са на моя страна!”
И смело влезте в кабинета. Въпросът ще се реши във ваша полза. И още нещо. Не бива да променяте думите в заклинанието, дори да не ги разбирате. Защото много от заклинанията са дошли от дълбока древност и ние може изобщо да не сме чували някоя от думите в тях.

ЗАЩИТНИ МОЛИТВИ.
Ето още две чудесни молитви, които помагат в тежки и неочаквани ситуации. Изпратиха ми ги мои постоянни читатели. Изобщо доста често получавам молитви, стихове, описание на ритуали. Не пазя писмата на читателите си, защото тогава трябваше да имам отделна стая, но винаги с благодарност си записвам това, което може да послужи на някого.
“Господи, Исусе Христе! Нека ме отмине и огън, и вода, и всякоя беда. Иисус Христос слизал от небесата, носел Евангелие и кръст в ръката. Господ с мен, Господ над мен, огради ме. Господи, сега с каменна стена. Който зло ще да ми стори, нека страх да го обори. Езера и реки, тъмни гори. Господи, на вразите ми очите замъгли! Амин. Амин. Амин.”
Произнасяйте я 3–5–7 пъти, като мислено прекръствате всеки ред и си представяте бяло светещо кълбо и иконата на Божията Майка, а също ангели с криле.

МОЛИТВИ ЗА ЗАКРИЛА.
Това е “жива молитва”, тя винаги трябва да е с вас:
“Aнгеле мой, хранителю мой! Спасителю мой! Спаси ме, опази ме, оварди ме от всякоя болест, скръб, от врагове. Спаси ме у дома, на път. Амин. Амин. Амин”.

МОЛИТВА НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЪЩИ.
“Ще се прекръстя, ще се благословя, ще изляза през вратата натам, накъдето съм си пожелал. От пътя няма да се отбия и със злото няма да се сблъскам. Ще подмина злото издалеч, а добро ще найда навред. Не ще се препъна, не ще се ударя и ще се прибера у дома с късмет!”

ЗА ОПАЗВАНЕ ПРЕДИ ПЪТ.
С дясната ръка докоснете дясното рамо на заминаващия, после свийте същата ръка в юмрук и чукнете по касата на вратата, след което кажете: “Бог е насреща.”

МОЛИТВА ЗА ОПАЗВАНЕ ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЪЩИ.
“Боже мой, тръгвам в пътя Твой! Напред е Божията Майка, след мен е Иисус Христос, от двете ми страни са ангелите-хранители, над мен – Светия Дух и всички Небесни сили са с мен! Амин.”

Източник: dreamland-bg.com

Ако сте пропуснали....

Могат ли да се премахват белезите от акнето?

0
Могат ли да се премахват белезите от акнето? Акнето е едно проклятие, което голяма част от хората трябва да преживеят, особено през тийнейджърските години. Има...
Куркума

Чай от куркума

0
Чай от куркума се прави много лесно. Сваряват се две чаши вода. Когато заври водата се добавя около половин чаена лъжичка куркума. Оставя се...
дебелец

Заболявания на млечните жлези

0
КAК ДA СИ ПОМОГНЕМ С ДВЕ БИЛКИ ПРИ БУЧКИ,ФИБРОAДЕНОМ, КИСТИ, МAСТОПAТИЯ И РAК НA МЛЕЧНИТЕ ЖЛЕЗИ?   ДЕБЕЛЕЦ Измитa и смлянa билкa се смесвa 1:1 с мед и...
- реклама -
- Advertisement -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

ЖИЛИЩНОТО СТРОИТЕЛСТВОТО У НАС ДОСТИГА СВЕТОВНИ НИВА С ЛУКС, ЗЕЛЕНИ И МИНЕРАЛНИ ЕКСТРИ

Комплекс “Флавия Гардън” в курорта “Св.св. Константин и Елена” е финалист за Строителните Оскари Луксозното строителство у нас вече не е само скъпа фасада и...
- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

Офицерът, който се превърна в крал – Range Rover Discovery

Вдъхновението често ни спохожда когато сме влюбени, а Атанас Вилнер сякаш винаги е влюбен, но не в определена марка или конкретен автомобил, а в...

Варна посрещна снежните кралици на Playboy

Атрактивни модели на Мъжката Библия препълниха Vogue Club в морската столица Варненци са известни ценители на женската красота. А в последния ден на януари, феновете...

DAVIDOFF THE 13th

Inspired by Dilov&Davidoff Парадоксално, но повечето хора, които пият хубаво кафе, вярват в Дядо Коледа. Научно е доказано! За разлика от студентите, които – независимо...

За перфектна мъжка визия: Etnia Barcelona

Спомен за Дейвид Боуи в колекцията на Etnia Barcelona от Мира Цанева, Списание Плейбой Трибютите не са просто тренд! Дали в наше време липсват творчески вдъхновители, или...

ВИЖТЕ И ТОВА

- Advertisement -