Любимата марка мотори на Джейсън Момоа представя 4 нови модела в София

МЪЖКИ СВЯТЛюбимата марка мотори на Джейсън Момоа представя 4 нови модела в София

Всеки посетител на Moto Expo 2019 има шанс да спечели скутер или ваучер на стойност 5000 лв. за покупка на мотоциклет

 

Моделът FXDR 114 от любимата марка мотоциклети на Джейсън Момоа – Harley-Davidson, ще бъде представен на Moto Expo 2019. FXDR 114 e от популярната линия Softail на американския мотоциклетен гигант, а холивудската звезда Джейсън Момоа, изиграл последно супергероя Аквамен, притежава няколко мотора именно от тази гама. Актьорът е и едно от лицата на Harley-Davidson.

Организаторите на Moto Expo 2019 ще сбъднат мечтата на един посетител, който ще има шанса в томбола да спечели мечтан скутер от Aprilla, Kymco, Peugeot, Honda, Piaggio, Suzuki или ваучер на стойност 5000 лв за покупката на мотоциклет, мотопед или аксесоар по избор от Triumph, Vespa и други . Между 10 и 14 април, в Асикс Арена всички почитатели на мотоциклетите ще могат да видят най-новото от света на високите скорости – 150 мотоциклета, от които 38 премиерни за България, ATV, машини за екстремни спортове и професионална екипировка.

В София ще пристигне и легендарният мотор на победителя в Moto GP Марк Маркес – Honda RC213V, чиято стойност е близо един милион лева. Специална платформа от Барселона, както и охранителни мерки ще бъдат организирани за превоза на определения за един от най-бързите мотори в своя клас.

На 13.04., между 14.00 и 17.00 ч., най-добрият наш пистов състезател Мартин Чой ще раздава автографи на щанда на BMW. Единственият българин, шампион в три дисциплини – мотокрос, супермото и писта, Ангел Караньотов ще бъде пък на щанда на Shell и на 10 и 13 април ще раздава автографи.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

ELDRIVE РАЗШИРЯВА МРЕЖАТА СИ ОТ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ И НАВЛИЗА В ЛИТВА

Най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в България - Eldrive, стартира дейност на...

Progumi.bg е най-новият играч на българския онлайн пазар за търговия с автомобилни гуми

Компанията предлага повече от 200 000 продукта от над 360 световни марки гуми и...

Новата ера в пазаруването: Как да закупите лесно и изгодно акумулатор?

Пазаруването, дори когато е за колата, не е от любимите занимания на мъжете. Някои...

Как да порасна и да стана по-висок?

7 начина, чрез които да увеличите височината си с 6-7 сантиметра За съжаление това е...