Луксозни килими

0
1059

 

За емоционален и здравословен комфорт изберете луксозен килим

 

Луксозното обзавеждане на всеки дом, всъщност, е добра инвестиция. Интериорът, в който живеем, предопределя енергийния заряд на всички обитатели на дома. Всяко жилищно пространство, независимо дали е апартамент или къща и независимо от квадратурата, влияе както на общото семейно настроение, така и на индивидуалното. Атмосферата в дома предопределя качеството на живот и извън него.

Мнозина смятат, че първо трябват добри доходи, а след това и луксозно обзаведен дом. Но и не малко са тези, които инвестираха в луксозни мебели, луксозни килими, изобщо всякакви луксозни вещи за дома – аксесоари, сувенири, вази, чаши, чинии… Това, от своя страна, доведе до все по-добри постижения на всеки от семейството, включително и увеличаване на доходите. Доста ефективни са резултатите от всеки дом, обзаведен, така че да създава приятна обстановка, изпълнена с положителна енергия.

Луксозни килими
Ръчен вълнен тъфтинг – модерни десени
Ръчно изработени уникати от Новозеландска, Индийска и Аржентинска вълна произведени в Индия.

Килимът във всяко помещение е най-значимият елемент. Изборът на килим е строго индивидуален. Специалисти в този бранш препоръчват изборът на цветове, шарки и материи да се извършва индивидуално.  Влиянието на килимите е различно върху всеки човек. Не налагайте вкуса си, дори и другите от семейството ви да твърдят, че ви предоставят възможността да изберете сами. Прилагайте това правило с повишено внимание, когато се отнася за децата – килимът за детската стая. А за любов и разбирателство е важен и изборът на килим за спалнята. Разбира се, не подценявайте и хола, където пребивават всички и там се формира общият, семеен дух.

Колкото и сложен да изглежда този процес, толкова и лесен и приятен може да се окаже, ако изберете подходящ магазин. Препоръчваме ви да посетите специализиран магазин, само за килими. И колкото по-отдавна този магазин е в бранша, толкова по-сигурно е за вас, че там ще откритете качествени килими и богато разнообразие.

Изборът на магазин, предопределя резултат. Има специализирани магазини за килими. Например „Славов текстил“, са повече от двадесет години на пазара и са директни вносители на килими. Натрупан е доста опит. А и предлагат богат избор от по-евтини до луксозни килими, пътеки и мокети.

Луксозните килими са за предпочитане. Това са килимите, изработени от естествени материали. Те не само са по-стойностни, но са и здравословни. Най- луксозните килими са от овча вълна. За пълен лукс, по отношение на килимите, обаче, са ръчно изработените.

Ръчно изработените килими, от естествени материали носят и стойността на художествен текстил.

Като всяка ръчно изработена вещ, според различни религии, философии, вярвания и народни поверия, те са силен енергиен източник и внасят в дома просперитет, благосъстояние и изобщо богатство от всякакво естество. Освен интериорния комфорт, който придават, луксозните килими имат и друго въздействие. Стъпвайки на килим, изработен от естествени мателиали (особено вълна), от тялото ви се отнема физическото и емоционално напрежение. Усещането ви за топлина и спокойствие се засилва. Когато това е съчетано с любимите ви цветове и форми, ефектът е невероятен.

Ако освен всичко сте и естет и държите на художествен текстил и стойностни килими, то непременно се възползвайте от богатия  асортимент на  „Славов текстил“ . Имат богат избор на цветове, материали и техники, както и по-голямата част от асортимента им е в категория „произведение на изкуството“.  И не забравяйте, че луксозните килими и пътеки са инвестиция, която създава емоционален и здравословен комфорт на цялото семейство.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.