Лекуват мързел в България с нов метод

- реклама -spot_img

2 (3)
Отскоро у нас се прилага нов метод за премахване на мързела. „Това е състояние, което трябва да се лекува, както се лекуват болестите”, категорична е д-р Ценка Местанска, дипломиран психолог и специалист по ТЕС (Техника за емоционална свобода). Ако не се предприемат мерки, мързелът може да се превърне в хронично състояние, което да доведе до редица вреди в живота на едно непълноценно човешко същество. Нежеланието да вършиш каквото и да било, липсата на хъс и енергичност могат да бъдат причинени от много неща – липса на реален стимул, състояние на депресия, различни видове фобии и др. Д-р Ценка Местанска наскоро получи диплома в САЩ за нов, по-бърз метод на ТЕС, с който се постигат светкавични резултати и след няколко сеанса, мързелът остава в историята. Сенасите се състоят от психоанализа на проблема, повтаряне на определен от набор думи и докосване на конкретни енергийни точки по тялото.

ТЕС е част от така наречената психоенергийна медицина, която се базира на методи от психологията и на ученията за енергийните влияния. Техниката решава проблеми като зависимости (цигари, алкохол, наркотици), фобии, депресивни състояния, проблеми с теглото и много други.
Мързелът е неизменно явление във всяко общество. При мъжете се изразява в по-дълбока степен и силният пол излиза по-трудно от това състояние, в сравнение с жените. Най-много жертви мързелът взима сред тийнейджърите, които са чести пациенти на д-р Местанска. Причини за мързела при тях обикновено са липсата на стимули, като цел, мечти, възможности за реализация, или богати родители, които им дават всичко наготово.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА