Лекуват мързел в България с нов метод

0
479

2 (3)
Отскоро у нас се прилага нов метод за премахване на мързела. „Това е състояние, което трябва да се лекува, както се лекуват болестите”, категорична е д-р Ценка Местанска, дипломиран психолог и специалист по ТЕС (Техника за емоционална свобода). Ако не се предприемат мерки, мързелът може да се превърне в хронично състояние, което да доведе до редица вреди в живота на едно непълноценно човешко същество. Нежеланието да вършиш каквото и да било, липсата на хъс и енергичност могат да бъдат причинени от много неща – липса на реален стимул, състояние на депресия, различни видове фобии и др. Д-р Ценка Местанска наскоро получи диплома в САЩ за нов, по-бърз метод на ТЕС, с който се постигат светкавични резултати и след няколко сеанса, мързелът остава в историята. Сенасите се състоят от психоанализа на проблема, повтаряне на определен от набор думи и докосване на конкретни енергийни точки по тялото.

ТЕС е част от така наречената психоенергийна медицина, която се базира на методи от психологията и на ученията за енергийните влияния. Техниката решава проблеми като зависимости (цигари, алкохол, наркотици), фобии, депресивни състояния, проблеми с теглото и много други.
Мързелът е неизменно явление във всяко общество. При мъжете се изразява в по-дълбока степен и силният пол излиза по-трудно от това състояние, в сравнение с жените. Най-много жертви мързелът взима сред тийнейджърите, които са чести пациенти на д-р Местанска. Причини за мързела при тях обикновено са липсата на стимули, като цел, мечти, възможности за реализация, или богати родители, които им дават всичко наготово.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here