Луксозни екскурзии

ЛЮБОПИТНОЛуксозни екскурзии

Луксозни екскурзииЛуксозна почивка?! Потърсете експерт за съвет, ако сте избрали круиз!

Луксозна екскурзия. Първата стъпка към такова приключение е мечтата, мислите, съзнанието и информираността. Процес, както всичко друго – откриваш, пожелаваш си, мечтаеш, отдава се възможност, решаваш дали да се възползваш. На който и етап да сте в момента, има нещо, което съпътства целия процес – информираността. Колкото повече научавате за луксозните екскурзии, толкова повече се увеличача възможността те да се реализират в най-добрия си вариант. Лукозните пътешествия са изпълними в различни варианти, но най-вълнуващ си остава един незабравим круиз. Възможността да изкарате почивката си по водата – било то на лайнер, яхта или кораб изисква да проучите предварително всички възможности и да планирате доста детайли. Круиз Експерт може да ви помогне за това.
Един истински круиз се различава от пътуване с корабче или лодка, затова първо се информирайте за видовете круизи и какво точно представляват. Доста туристически агенции злоупотребяват с думите и манипулират с внушението им като наричат „круиз“  всяко морско или речно плаване.  Вторият важен съвет за такава луксозна почивка е да прецените правилно времетраенето. Ако досега не сте изживявали такова приключение и имате дори малки колебания, то по-добре изберете оферта, която е с продължителност 7 или 10 дни. Още в първите минути на борда ще осъзнаете, че няма да се стигне до отегчение. Тези дни ще минат бързо и няма да са ви достатъчни, но дестинациите са много, така че следващия път ще наваксате.
Круизите са изключително подходящи за специални случаи. Сватбени пътешествия, годишнини, лични празници, напоследък и бизнес срещите се заменят с бизнес екскурзии, когато става въпрос за сериозни, мащабни начинания, тематични круизи и още не малко разновидности. Често круизите се ползват и за шопинг терапия, особено до Дубай. Но приключенският дух е заложен, независимо от мотивите да изберете такъв вид луксозна почивка. Тук стигаме и до подходящия избор на дестинации. В това отношение предпочитанията са строго индивидуални. Изборът на посока се определя основно от причината за круиза, както и от бюджета, който ще отделите. Проучете всички подробности, дори и около бакшишите, които ще трябва да оставяте. Понякога в бордовите си сметки може да откриете и начислен бакшиш.
Изключително важен етап от планирането е и да подготвите изрядна документация. Проучете каква е валидността, която се изисква, на различните документи и основно на задграничния  ви паспорт.
Обърнете внимание и на дребните детайли, като например пушенето. Ако сте страстен пушач, задължително проучете предварително как стои въпросът с пушенето, защото в това отношение условията са различни.
Облеклото е също в задължителната категория за предподготовка. То трябва да бъде съобразено не само с климатичните условия, а и с нивото на екскурзията, която си избирате. Повечето луксозни круизи изискват официално облекло за вечеря, както и за различни културни мероприятия, които ще се провеждат на борда.
Проучвайте и предвиждайте всички допълнителни разходи, които могат да излязат – медицински услуги, СПА процедури, напитки, храна, творчески занимания, пристанищни такси…
Консултирайте се с няколко туристически агенции, специализирани в предлагането на круиз ваканции. Потърсете и мнението не само на експерти, но и на хора, които вече за преживяли такива приключения. Не се подвеждайте, че малки корабчета, параходи, комети и фериоботи са круиз ваканции.  Категориите за круизи са основно икономични, стандартни, първокласни и луксозни. Проучете всички варианти, независимо от бюджета, който сте си определили. Защото и тук важи правилото, че понягога евтиното може да ви излезе скъпо. Круиз Експерт е на ваше разположение.

- реклама -spot_img

БНБ на 142 години

На 6 юни 2021 г. се навършват 142 години от първата парична...

„ИГРАТА НА СОЛТА“ от ЕЛЕНА КОЛЕВА

„Това не е точно дистопия. Това е едно възможно бъдеще – талантливо разказано, охранявано...

Андреа Банда-Банда представя горещите новини от социалните мрежи – „На кафе” (08.06.2020)

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...

Седмичен хороскоп: Риба, Близнаци, Дева и Стрелец да се пазят от конфликти

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...