Полезна таблица при кърмене

Таблица в помощ на всяка кърмеща майка

Всяка майка следи развитиено на новороденото си бебе до най-малката подробност. Така контролира процесите, през които преминава малкият наследник. Разбира се, информацията е толкова много, че трудно може да се запомни всяка подробност.

За улеснение и сигурност е най-добре да се записва. Чай за кърмещи майки „ЛАКТЕСА“ подготвя една таблица, която ще е от полза за всяка майка, която кърми. Бързо и лесно може да отбелязвате храненето на бебето, кърмене, изцеждане на кърма и други важни подробности.

И тъй като опитът е най-безценен ще се постараем, ако имате допълнения към таблицата, то те да достигнат до Фондация „За майчино и детско здраве“ и чай за кърмачки “ Лактеса“, за да нанесат нужните промени и допълнения.  Тяхната цел е тази таблица да се предлага с всеки закупен лактогонен чай. Печалбата от продажбите е за реализирането на безплатни курсове за настоящи и бъдещи родители, безплатни курсове и консултации по кърмене, грижи за недоносените бебета и много други.

Предоставяме ви възможността да си изтеглите таблицата, за да си я принтирате/копирате, колкото пъти е ви е нужна, за да попълвате подробностите за ежедневието на Вашето бебче.

Много скоро „Лактеса“ ще предоставят и малки книжки с тази таблица, които ще са достатъчни за месец, два, три… и повече, като ще могат да се правят и индивидуални поръчки, като на корицата ще е снимка на вашето бебче.

Изтеглете/отворете файла от тук  karmene

Очакваме вашите коментари и предложения за допълнение или изменение на таблицата., за да бъде направена възможно най-удобно за всяка майка.

Благодарим! Пожелаваме ви здраве и щастие!

таблица за кърмене

Start typing and press Enter to search