Полезна таблица при кърмене

Таблица в помощ на всяка кърмеща майка

Всяка майка следи развитиено на новороденото си бебе до най-малката подробност. Така контролира процесите, през които преминава малкият наследник. Разбира се, информацията е толкова много, че трудно може да се запомни всяка подробност.

За улеснение и сигурност е най-добре да се записва. Чай за кърмещи майки “ЛАКТЕСА” подготвя една таблица, която ще е от полза за всяка майка, която кърми. Бързо и лесно може да отбелязвате храненето на бебето, кърмене, изцеждане на кърма и други важни подробности.

И тъй като опитът е най-безценен ще се постараем, ако имате допълнения към таблицата, то те да достигнат до Фондация “За майчино и детско здраве” и чай за кърмачки ” Лактеса”, за да нанесат нужните промени и допълнения.  Тяхната цел е тази таблица да се предлага с всеки закупен лактогонен чай. Печалбата от продажбите е за реализирането на безплатни курсове за настоящи и бъдещи родители, безплатни курсове и консултации по кърмене, грижи за недоносените бебета и много други.

Предоставяме ви възможността да си изтеглите таблицата, за да си я принтирате/копирате, колкото пъти е ви е нужна, за да попълвате подробностите за ежедневието на Вашето бебче.

Много скоро “Лактеса” ще предоставят и малки книжки с тази таблица, които ще са достатъчни за месец, два, три… и повече, като ще могат да се правят и индивидуални поръчки, като на корицата ще е снимка на вашето бебче.

Изтеглете/отворете файла от тук  karmene

Очакваме вашите коментари и предложения за допълнение или изменение на таблицата., за да бъде направена възможно най-удобно за всяка майка.

Благодарим! Пожелаваме ви здраве и щастие!

таблица за кърмене

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search