Как се правят професионални визитки – бързо и лесно

ЛЮБОПИТНОКак се правят професионални визитки – бързо и лесно

визитки

Ако искате да имате качествени бизнес визитки, то на всяка цена, трябва да се свържете с добра печатница, която ще измисли уникален шаблон и начин за атрактивно поднасяне на съдържанието. За ваше успокоение ще кажа, че в България има много на брой рекламни студиа, които да се занимаят с тази работа.

Първият етап от създаването на вашите бизнес визитки, е подготовка на текста. Картичката може да съдържа името на фирмата, вашето собствено, адреси, телефони, уебсайтове и др. Аз предпочитам по-изчистените модели с име, адрес, телефон и евентуално уебсайт, защото няма смисъл да претрупваме със съдържание.

Веднага щом посочите информация за кореспонденцията, се обсъжда дизайна или иначе казано визията на визитните картички. Размерът, ще бъде преценен според конкретните ви изисквания и информацията, която ще се слага. Не препоръчваме безплатните шаблони от мрежата, защото повечето хора ги притежават и няма да блеснете с уникалност.

Потърсете рекламно студио за печат на бизнес визитки, както сторих аз. Попаднах на G Print в мрежата и съм доволен от техните услуги, но вие имате възможност да използвате и други печатници в София и останалата част на страната. Добрата вест е, че можете да напечатите голям тираж от 1000 карти само за по-малко от 36 лева.

Ако възнамерявате да правите по-малко бройки визитни картички, можете да заложите на дигитален печат. В случай, че искате повече от рекламния материал, то офсетовия вариант, е по-подходящото решение за нуждите ви. Разбира се, вие ще получите пълна информация от рекламното студио, на което ще възложите поръчката.

В обобщение

Обикновено визитките се предават на ръка или чрез куриер. Големите печатници ни дават удобната опция за онлайн заявки, която е безценна, ако нямате време да обикаляте града. Ами това е от мен, надявам се че информацията ви е била от полза. Желая ви много успехи в дома или на работното място.

- реклама -spot_img

БНБ на 142 години

На 6 юни 2021 г. се навършват 142 години от първата парична...

„ИГРАТА НА СОЛТА“ от ЕЛЕНА КОЛЕВА

„Това не е точно дистопия. Това е едно възможно бъдеще – талантливо разказано, охранявано...

Андреа Банда-Банда представя горещите новини от социалните мрежи – „На кафе” (08.06.2020)

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...

Седмичен хороскоп: Риба, Близнаци, Дева и Стрелец да се пазят от конфликти

Абонирай се за канала на "На кафе": https://www.youtube.com/channel/UCfF3aWdNEoaaP33HP3FPMxg?sub_confirmation=1 Посети официалния сайт: http://novatv.bg/shows/view/14/%D0%9D%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/ Харесай: https://bg-bg.facebook.com/NaKaffe Гледай...