Как избрах първия си инверторен климатик

- реклама -spot_img

Мина много време преди да избера първия си климатик. Ходих при различни фирми, записвах оферти и гледах в интернет. Идеята ми бе, да осигуря нормална температура за жилището ми през летния сезон, тъй като имам проблем с кръвното налягане и прохладата беше жизненоважна за мен и съпругата ми.

Проучих всички модели климатици и сплит системи, които биха могли да ми дадат онова, към което се стремя. Приятели и роднини ме посъветваха да инвестирам в система, подходяща и за зимния сезон.
Не изпаднах в дълги размисли и случих на фирма Megaelectronics в София, която ми помогна при избора на съответната техника. Любезните момчета и момичета консултанти ми разясниха, каква е разликата между конвенционални и инверторни климатици, което бе голям плюс за мен.

Разгледах всевъзможни сплит системи от известните марки: Daikin, Mitsubishi, Samsung, Panasonic и други, но се спрях на компактен модел стаен инверторен климатик. Последният ми осигурява нисък разход на енергия и безшумна работа, което е предостатъчно за мен и семейството ми.

Истината е, че цената надхвърля 1000 лева и редом с това има техническо време за монтаж, но аз се съобразих с тези фактори. Слава богу има интернет сайтове, които те запознават с най-дребните детайли относно даден продукт, преди да го купиш физически. Ревютата на машините ми съдействаха да открия Мегаелектроникс АП ООД и да поръчам съответната стока.

Каквото и да си говорим, не трябва да пренебрегваме квалитетните магазини и търговски комплекси. Всички те дават мило и драго, да ни снабдят с така нужната информация, за този или онзи артикул на пазара. Без тях и онлайн присъствието им, щяхме да четем сухи обяви по всевъзможни вестници и списания.

Така аз Д. Беловеждов избрах първия си инверторен климатик. Повече информация, ще видите на посочения в горните редове сайт, като се надявам да съм бил полезен с публикацията си.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА