Как индийката Анита Мурджани се е излекувала от последен стадий на рак

Възкръснала индийка разказа за отвъдното

в „Усещане за жена”

Пет седмици след като Анита Мурджани се събудила от кома се излекувала от рак в последен стадий

Предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” днес подари на зрителите си една наистина невероятна история. В жива връзка от Хонг Конг по скайп водещата Гергана Стоянова разговаря с индийката Анита Мурджани. Дамата разказа в ефир как е възкръснала след 4-годишно боледуване от рак.

„Имах лимфома. Тумурите бяха станали големи като лимон и бяха по цялото ми тяло. На 2 февруари 2006 г. изпаднах в кома, след като бях минала през всички възможни традиционни и нетрадиционни лечения. Но тялото ми отказа напълно”, започна разказа си Анита. „Тялото ми не функционираше, но съзнанието ми сякаш се беше отделило и усещах щастие. Можех да видя тялото си отстрани, а то беше толкова мъничко. Чувах всичко, което се говореше около мен, дори когато лекарите казаха на семейството ми, че няма да се събудя”, разказа индийката. Тя допълни, че освен че е чувала е и изпитвала чувствата на околните.

„Докато бях в кома, в мен настъпи едно състояние на яснота, което ми позволи да разбера, защо съм се разболяла от рак. Той беше възникнал, защото никога не бях обичала себе си и имах много страхове”, продължи разказа си Анита, която е написала и книга за невероятните си преживявания и чудото на изцелението си.

„В това пространство, в което се намирах, усещах присъствието на баща ми, който ми каза: „Хайде, върни се!”. Но аз не исках, защото тялото ми беше толкова болно”, продължи изумителния си разказ Мурджани, чийто баща към онзи момент е бил покойник от 10 години. След като осъзнала обаче причината за страшната болест рак, тя разбрала, че може и да се излекува от нея. „Осъзнах, че като си отиде страхът ще си отиде и ракът”, каза Анита. Според нея обаче не всеки, който изпадне в такова критично здравословно състояние има шанс да се върне – на някои хора просто им е дошъл часът да отидат в отвъдното, а на други – не.

„След всичко, което ми се случи дефиницията ми за Бог се промени, въпреки че винаги съм била вярваща. Според мен Господ е във всеки и във всичко, а не е човек или духовно същество. В онова пространство, в което бях, се слях с Бог”, обясни индийката.

Пет седмици след като се завръща в тленното си тяло, Анита е напълно излекувана от рак. „Започнах да изпитвам обич не само към ближните си както пише в Библията, а основно и към самата себе си. Затова хората, които получат лоша диагноза не трябва да се притесняват и да мислят само за нея, а трябва да вършат неща, които ги правят щастливи и да се радват на живота”, съветва Анита, чиято книга вече е преведена и е на българския пазар. На финала на разговор водещата Гергана Стоянова покани невероятната си събеседничка да гостува в България и да дойде на живо в студиото на „Усещане за жена”.

Start typing and press Enter to search