Как да накараме мъжа да ни прави подаръци?

ПОДАРЪЦИ! Важно за всяка жена е да получава подаръци от мъжа до себе си.

На първо място не трябва да убиваме желанието му още в началото на връзката. Забравете за това да му казвате каквото и да е от рода „не ми купувай цветя“, „много е скъпо“, „вместо цветя, по-добре да купим друго…“ и т.н. разбирате много добре за какво става дума. Как да накараме мъжа да ни прави подаръци?
Но, ако вече сте направили тази грешка и сте блокирали желанието му да ви купува подаръци и цветя с повод и без повод, то трябва да положите системни усилия, за да отключите отново това желание. Мотивацията трябва да е системна, но не и агресивна. Заредете се с търпение.

Господа, ако четете тази статия трябва да знаете, че каквото и да ви говори жената тя обича подаръците, цветята, бонбоните, шоколадите… БИЖУТАТА най-вече, подарени с повод и без повод. Знаете ли защо бижутата? Защото да се подари бижу на дама действа съзнателно и подсъзнателно на самочувствието й. Освен приятната изненада, всяка дама се ще се чувства фина и желана.

Бижуто е аристократичен подарък независимо от стойността му. Дори и най-евтиното бижу има много по-силен ефект от дреха, обувки, парфюми…

Но да се върнем на темата как да накараме мъжа да ни прави подаръци?

1.Оценявайте неговите подаръци
Много е важно да му покажете, че това което ви е подарявал досега ви радва все още. Например подсещай те го за повода и начина как ви е подарил определено бижу. Разказвайте го с удоволствие и радост. Носете бижуто често. Нека той да вижда това и много скоро ще ви зарадва с ново.
2. Допитвайте се до него
Една от причините мъжете да не правят подаръци е тяхната неувереност какво харесвате и как ще реагирате. Не си позволявайте да му внушавате страх и неувереност с думи като „да не ми купиш някой боклук“, „мъжа на приятелката ми й купил глупав подарък“, „как можа да дадеш толкова пари за това“ и други подобни.
Най-добре е системно да му показвате какво харесвате и какво би ви зарадвало. Нека разбере че харесвате бижута с камъни, че на тази червена рокля или блуза ще отиват малки обеци с червен камък, на новата ви чанта с ресни, ще пасват идеално едни обеци с ресни, малките обеци отиват повече на лицето ви или стила ви… и така нататък.
3. Винаги се възхищавайте на щедростта му и му благодарете
Поощрявайте го постоянно колко се грижи за вас, колко е внимателен и обичлив. Колко се радвате, че му е приятно да ви изненада дори с най-малки жестове, като например да отдели 10 лв за тези прекрасни обеци или друго, което ви е купил. Щедростта не се изразява в стойността на подаръка. Емоционалната щедрост към вас е много по-ценна. Поощрявайте я.
4. Правете му и вие подаръци
Малки, големи или без повод, важното е да му правите и вие подаръци. Не чакайте да получите в замяна същото от него. Не е важно да правите подарък, когато и той ви прави на вас. Това не са отношения на бартер. Ако ми направи подарък и аз ще му направя. Давайте му пример. Бъдете такава с него, какъвто искате той да бъде към вас.
5. Не го изнудвайте
Най-грешната тактика е „ако ме обичаш, ще ми подариш този пръстен“. Такива евтини манипулации натоварват отношенията и имат точно обратния ефект. Тръгнат ли отношенията ви в тази посока, знайте че от тук нататък ще трябва да си просите всеки подарък.
6. Радвайте се искрено на подаръците. Не ламтете.
Радвайте се на всичко, което получите като подарък. Дори и да пазарувате заедно, купите ли нещо за вас, благодарете му за подаръка. Забравете да искате пари, особено за празници вместо подарък. Това принизява и омаловажава отношенията ви. По-добре да ви купи обеци за 10-20 лв, отколкото да ви даде 100 лв да си купите нещо, каквото искате. Стигнете ли до това, веднага взимайте мерки и коригирайте тази тотална грешка.
Дами, уважавайте всяко решение на мъжа до себе си!
Господа, жените обичат подаръци, каквото и да ви говорят, на каквито и да се правят! Така че купувайте смело!

Start typing and press Enter to search