Интериорни врати с отвор за домашния любимец

- реклама -spot_img

Красивите, стилни и здрави интериорни врати, много удобни за стопаните, могат да станат недостъпни за домашните любимци.

Платното от дърво, пластмаса или стъкло прекрасно защитава личното пространство на всеки член от семейството и разделя жилището на функционални зони.

Какво да правят домашните любимци, които считат за свое владение цялото жилище, а тези прегради им пречат да осъществяват своите права?

Изход има при избор от производителите на интериорни врати с отвор за куче, коте и други домашни животни.

Тези конструкции са напълно функционални за човека и осигуряват огромна радост за животните, които безпрепятствено преминават във всяко помещение.

Разбира се, ако в определен момент не желаете космат гостенин в някоя от стаите, то за всеки отвор има фиксирана ключалка, която временно препятства домашния любимец.

Подобни конструкции са много удобни – не е необходимо да чакате завръщането или преминаването на домашното животно, или да ставате през нощта, защото сиамската котка драска за тоалетната.

Домашният любимец сам намира пътя до отвора, който е в еднакъв стил с платното на конструкцията.

Интериорни врати с отвор за домашни любимци –това е обикновено платно с всякакъв дизайн, в ниската част на който производителя е направил отвор във форма на прозорец.

Размерът се определя от клиента според вида на домашния любимец. Ъгълът на отваряне е не по-малко от 90 градуса, което позволява на животното да премине през него.

Тези интериорни врати могат да се направят по заявка на клиента. В тях се прави отвор според конкретното животно.

Понякога изделието може да е разделено на две части – връхната е обикновената част на платното, и ниска, която напълно се заема от вратичката за любимеца.

Отворът за животното обикновено се прикрива с прозрачна материя, която не издава шум при преминаване на любимеца, а в свободно състояние прилепва към платното.

Ако подобно решение не устройва стопанина (не всеки иска да гледа това невзрачно петно), то изходът е много лесен.

Единственият съвет е да се постараете в стремежа за красив и комфортен дизайн да не объркате своя любимец по пътя на предвижването му.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА