Интериорни врати с отвор за домашния любимец

Красивите, стилни и здрави интериорни врати, много удобни за стопаните, могат да станат недостъпни за домашните любимци.

Платното от дърво, пластмаса или стъкло прекрасно защитава личното пространство на всеки член от семейството и разделя жилището на функционални зони.

Какво да правят домашните любимци, които считат за свое владение цялото жилище, а тези прегради им пречат да осъществяват своите права?

Изход има при избор от производителите на интериорни врати с отвор за куче, коте и други домашни животни.

Тези конструкции са напълно функционални за човека и осигуряват огромна радост за животните, които безпрепятствено преминават във всяко помещение.

Разбира се, ако в определен момент не желаете космат гостенин в някоя от стаите, то за всеки отвор има фиксирана ключалка, която временно препятства домашния любимец.

Подобни конструкции са много удобни – не е необходимо да чакате завръщането или преминаването на домашното животно, или да ставате през нощта, защото сиамската котка драска за тоалетната.

Домашният любимец сам намира пътя до отвора, който е в еднакъв стил с платното на конструкцията.

Интериорни врати с отвор за домашни любимци –това е обикновено платно с всякакъв дизайн, в ниската част на който производителя е направил отвор във форма на прозорец.

Размерът се определя от клиента според вида на домашния любимец. Ъгълът на отваряне е не по-малко от 90 градуса, което позволява на животното да премине през него.

Тези интериорни врати могат да се направят по заявка на клиента. В тях се прави отвор според конкретното животно.

Понякога изделието може да е разделено на две части – връхната е обикновената част на платното, и ниска, която напълно се заема от вратичката за любимеца.

Отворът за животното обикновено се прикрива с прозрачна материя, която не издава шум при преминаване на любимеца, а в свободно състояние прилепва към платното.

Ако подобно решение не устройва стопанина (не всеки иска да гледа това невзрачно петно), то изходът е много лесен.

Единственият съвет е да се постараете в стремежа за красив и комфортен дизайн да не объркате своя любимец по пътя на предвижването му.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search