Грижа за зъбите и устната кухина

грижа за зъбите и устната кухина

Микробрайт – антиоксидантна грижа

за зъбите и устната кухина

Антиоксидантен прах за зъби за по – свежа, по – здрава, по – бяла и „скърчаща” от чистота усмивка

Мощния антиоксидант „Микрохидрин”– освобождава билиони отрицателно заредени йони, които се свързват с частиците в устатата ви и ги отстраняват по-лесно; алкализира средата и възпрепятства образуването на налепи, зъбен камъки неприятен дъх.
Ксилитол – предотвратява развитието на кариеси; насища с минерали здравия емайл и засегнатите зъби; подтиска развитието на патогенна микрофлора; подпомага включването на калция в зъбния емайл.

Алое вера – намалява дразненето на откритите корени на зъбите; влияе благотворно на венците, като тушира възпалението и
под помага за възстановяването им.

Ментол – има обезболяващ и охлаждащ ефект върху увредените тъкани; има антибактериално действие; подобрява кръвообращението във венците и освежава дъха.

Възстановяване на костта на зъбната челюст „Невероятно!” възкликва зъболекарят превод на статия от „Life Sciences Today”
(юли, 2007 г.), издание на RBC Life Sciences, производител на „Микробрайт”
Ако не страдате от гингивит, или имате голям късмет, или още сте много млади.

Почти 80 процента от възрастните американци имат проблеми с венците. Един от най-често срещаните е гингивитът, който води до пародонтит, до разрушаване на зъбната кост и загуба на зъбите.
Един американец, който се лекувал от пародонтит повече от двадесет години, ни разказа своята история.

През 1998 г., преди девет години, състоянието му много се влошило и той загубил голяма част от костното вещество в челюстта си –
един от зъбите се държал само от няколко милиметра кост, както личи на рентгеновата снимка от 4 август 1998 г.
Мъжът вече ползвал продуктите на RBC, затова когато през 1998 г. на пазара се появил „Микробрайт”, той веднага заменил пастата си за зъби, купена от магазина, с новия прах и оттогава не е спирал да го ползва. За да подпомогне изграждането на костно вещество и поддържането на по-висока костна плътност, човекът приемал също така „Противити”, за да набави аминокиселини, и „Меджик Калций” за калций, магнезий и други минерали, съдържащи се в морските седименти.

Тази пролет той преживял истинска изненада, когато си направил нова рентгенова снимка. Когато я сравнили с тази от 1998 г., никой не можел да повярва на очите си! Вместо лекарите да регистрират прогресивна загуба на костта, както очаквали, те констатирали, че костта значително се е увеличила. Зъбът вече здраво се държал в няколко милиметра нова кост, както можете да видите на новата рентгенова снимка от 25 април 2007 г. Освен това през изминалите девет години, откакто мъжът използвал „Микробрайт”, нямало допълнителна загуба на кост около останалите зъби, както в годините преди това.

Когато зъболекарят сравнил двете рентгенови снимки, той просто възкликнал „Невероятно!” Според него почти никога не се наблюдава възстановяване на кост при хроничен пародонтит.
Повечето пасти за зъби в магазините съдържат окислители. Те нямат допълнително електрони, не улавят свободните радикали, нито неутрализират киселините, образувани от остатъците от храна и бактериите в устната кухина, които разяжда зъбния емайл и
причинява кариес.

Тази пролет той преживял истинска изненада, когато си направил нова рентгенова снимка. Когато я сравнили с тази от 1998 г., никой не можел да повярва на очите си!
Вместо лекарите да регистрират прогресивна загуба на костта, както очаквали, те констатирали, че костта значително се е увеличила.
Зъбът вече здраво се държал в няколко милиметра нова кост, както можете да видите на новата рентгенова снимка от 25 април 2007 г. Освен това през изминалите девет години, откакто мъжът използвал „Микробрайт”, нямало допълнителна загуба на кост около останалите зъби, както в годините преди това.

Когато зъболекарят сравнил двете рентгенови снимки, той просто възкликнал „Невероятно!” Според него почти никога не се наблюдава възстановяване на кост при хроничен пародонтит.

Повечето пасти за зъби в магазините съдържат окислители. Те нямат допълнително електрони, не улавят свободните радикали, нито неутрализират киселините, образувани от остатъците от храна и бактериите в устната кухина, които разяжда зъбния емайл и
причинява кариес.

„Микробрайт” е прах за почистване на зъбите. Не е лекарство. Не провокира растеж на костта, нито лекува пародонтит или други заболявания. Но действа различно от повечето пасти за зъби – „Микробрайт” е антиоксидант, които продуцира билиони електрони, които обезврежда свободните радикали и също така създава алкална среда, която неутрализира киселините в устната кухина.

 

За повече подробности вижте тук https://www.facebook.com/biodobavki.za.zdrave

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search