GDELS ПРЕДСТАВЯ НАЙ-МОДЕРНАТА БОЙНА БРОНИРАНА МАШИНА PIRANHA В РАМКИТЕ НА ХЕМУС 2020

СЪБИТИЯGDELS ПРЕДСТАВЯ НАЙ-МОДЕРНАТА БОЙНА БРОНИРАНА МАШИНА PIRANHA В РАМКИТЕ НА ХЕМУС 2020

На щанд 3-Y-1, най-високият клас модел 8?8 колесни бойни машини ще бъде показана пред широката аудитория за първи път в България

За поредна година General Dynamics European Land Systems (GDELS) представя иновациите в решенията за сухопътна отбрана и отбранителна техника на своя щанд на изложението Хемус 2020, което традиционно се провежда в гр. Пловдив от 30-ти септември до 3-ти октомври 2020 г.

В рамките на изложението, посетителите на щанд 3-Y-1 на GDELS ще имат възможност да се запознаят с една от най-модерните 8?8 колесни бойни машини от семейството бронирани машини PIRANHA. Най-новата PIRANHA 5 ще бъде показана за първи път пред широка аудитория в България.

PIRANHA 5 е най-новият висок клас модел от семейството бронирани машини и е смятана за най-успешната западна платформа за бронирани бойни машини, която предлага изключителна издръжливост и мобилност, както и несравнима товароносимост. След като правителствата на Дания и Румъния избраха бойната бронирана машина за своите армии, преди месец към тях се присъедини и Министерството на отбраната на Испания.

На ХЕМУС 2020, GDELS ще представи специално произведена бойна бронирана машина PIRANHA 5, която е изцяло съобразена с нуждите и изискванията на българските въоръжени сили. Машината отговаря на стандартите на НАТО и е оборудвана с хибридна дистанционна система за управление на 30 мм оръдие RWS на RAFAEL Samson, противотанкова насочваща се ракетна система, както и напълно интегрирана комуникационно-информационна система, (CIS) от General Dynamics Mission Systems (GDMS).

 

General Dynamics European Land Systems със седалище в Мадрид, Испания, е част от General Dynamics (NYSE:GD). GDELS извършва своята дейност чрез производствени предприятия разположени в 6 европейски държави – Австрия, Чехия, Германия, Испания, Швейцария и Румъния. С над 2200 висококвалифицирани служители, компанията проектира, изработва и предоставя сухопътни бойни системи от световен клас, включително колесни и верижни машини, амфибии, мостови системи, оръдия и муниции на клиенти в цял свят. Основните ценности на компанията са култура на партньорство и стремеж към непрекъснати подобрения. Приоритет на компанията е да провокира служителите си да намират начини да работят по бързо, по-добре и по-ефективно, надскачайки границите на своя потенциал.

За повече информация посетете: www.gdels.com

Материалът GDELS ПРЕДСТАВЯ НАЙ-МОДЕРНАТА БОЙНА БРОНИРАНА МАШИНА PIRANHA В РАМКИТЕ НА ХЕМУС 2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...