“Диневи Груп” с високи оценки за развитието на Черноморието

СЪБИТИЯ“Диневи Груп” с високи оценки за развитието на Черноморието

Церемонията Black Sea Lifestyle Awards 2021 е на 6 август в Слънчев бряг

Дългогодишният принос на Диневи Груп в развитието на Черноморието. ще бъде отличен от седмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.

Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч.

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

С проектите и дейността си Диневи Груп допринесе не само за развитието на туризма у нас, но и за положителната промяна в облика на българските курорти.

ДИНЕВИ ГРУП е първата компания в България, която започна да строи ваканционни селища от затворен тип, позиционирайки се в луксозния сегмент на пазара на недвижими имоти.

Постоянството в развиването на идеи и силната вяра в успеха, са сред качествата на основателите на ДИНЕВИ ГРУП. Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат компанията напред и я наложиха като коректен партньор и гарант за качествено и луксозно строителство. Почтеност и прозрачност в отношенията с клиентите са другите ценности, залегнали в основата на тази философия.

Затова за своите 30 години на пазара, успя да изгради дългосрочни сътрудничества, поставени на базата на взаимното доверие и коректност в бизнеса.

Диневи Ризорт е амбициозен проект, инжениран с размах, опит и последователност. Един изцяло завършен туристически продукт с напълно изградена градска инфраструктура, който със своя индивидуален чар и привлекателност притежава и основните характеристики на курорт, който живее свой собствен живот.

ДИНЕВИ РИЗОРТ обединява хиляди апартаменти и десетки живописни комплекса, вписани в природата като единен архитектурен ансамбъл. Те са свързани помежду си с модерна инфраструктура, озеленени и осветени търговски улици, шикозни бутици, елитни ресторанти и заведения, златисти плажове със Син флаг, спортни съоръжения, църква, Амфитеатър и безброй възможности за развлечения.

Перфектна локация, съчетанието на море и планина, което обуславя благоприятния климат, разкошната плажна ивица, ориентирана изцяло на юг и представляваща естествена Ривиера – това са само малка част от причините, ДИНЕВИ РИЗОРТ да го има на туристическата карта на България и да е предпочитано място за семейна почивка от туристи от цял свят. Курортът непрекъснато се развива и обновява визията си, залагайки на модерните атракции, красотата в дребните детайли и удоволствията от най-висок клас.

Сред българските призьори на знака “Син флаг” са плажовете на Свети Влас-централен, Свети Влас-нов плаж, Свети Влас-изток и Яхтено пристанище Марина Диневи.

Плажът “Венид Бийч” в Диневи Ризорт е оценен в топ 20 на най-добрите плажове за класическа почивка в света.

Основна цел на Черноморските Оскари 2021 е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на Ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието.

Материалът “Диневи Груп” с високи оценки за развитието на Черноморието е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...