Програма за детоксикация и отслабване на д-р Алберт Зер

ОТСЛАБВАНЕПрограма за детоксикация и отслабване на д-р Алберт Зер

Детоксикация и отслабване

Детоксикация и пречистваща програма

Коло Вада плюс

Въпросът дали детоксикацията е необходима и полезна за тялото, отдавна не стои на дневен ред. Пречистването на организма, което е задължителен етап в много древни философии и теории за здравословен начин на живот, днес е неразделна част от новите методи за поддържане и възстановяване на здравето. Вече е известен фактът, че неправилното хранене, некачествената и непълноценна храна са сред основните причини за лошото здраве. Много болести могат да бъдат предотвратени чрез почистване на организма от натрупаните токсични и отпадъчни вещества.
Арабският лекар Авицена, който е считан за основоположник на съвременната медицина казва така – Ако човек се е разболял, първото, което трябва да направи, е да се откаже от храната. Второ – да извърши очистителни процедури на червата. Трето – да промени начина си на хранене и да промие “канализационните системи на организма” (лимфа, отделителна система и стомашно-чревен тракт).

Организмът има естествени отделителни способности, а хилядолетният опит на цивилизацията се старае да подпомогне тези процеси – в традицията на християнството например са заложени ежегодни периоди на пост през пролетта и късната есен, когато прочистването на тялото е най-ефикасно. Днес повечето от нас не само не спазват тези пости, но и по различни начини товарят телата си с вредни вещества. Фактите сочат, че към 40-годишната си възраст всеки човек носи между 5 и 20 килограма натрупана шлака и токсини. А ако се освободите от тях, ще се отървете и от голяма част от излишните килограми.

За да отговорим на въпроса защо прочистването е нужно на тялото ни, е достатъчно да си представим следната картина. При нормално функциониране на храносмилателния тракт и при положение, че храната ни съдържа достатъчно целулоза, една порция (храната, която сме изяли при едно хранене) трябва да преминава през храносмилателната система за 20 до 45 часа, а в дебелото черво да остават 3 порции. Средно обаче при повечето от нас една порция преминава през храносмилателния тракт за 65-100 часа, а в дебелото черво остават до 8 порции несмяна храна и отпадъци. Причините за това са многобройни и включват както непълноценна храна, бедна на ферменти, така и неправилен режим на хранене , стрес, вече придобити проблеми със стомашна-чревния тракт и др.

Това означава, че по стените на тънките черва, където се усвоява най-голяма част от хранителните вещества, се е натрупал слой отлагания. Той затруднява работата на чревните власинки, които трябва да се погрижат за усвояването на това, което сме консумирали. Храната преминава през стомаха и червата, без да достави необходимата енергия,тялото ни не отчита, че в него са постъпили хранителни вещества и отново подава сигнал, че е необходима храна. Този омагьосан кръг води до неприятна ситуация, описана кратко и точно от израза „гладни и дебели”. Освен това отлаганията са благоприятна среда за развитието на вредни бактерии и дрожди, в тях се натрупват токсини и отрови, които през стените на червата преминават в кръвта и тровят тялото ни. Това води до влошаване на здравето ни и намира външен израз в нездрав тен, изморена и повяхнала кожа, хронична умора и др.

И така, въпросът не е дали пречистването на организма е необходимо, а как точно да го направим.
Доскоро детоксикацията бе лукс, който можеха да си позволят само най-смелите, упоритите и дисциплинирани, тъй като означаваше строги диети, периоди на гладуване, клизмии продължителен и сложен период на захранване. Сега обаче ползите от възстановяването на здравословната вътрешна среда и подобрения външен вид са достъпни и за масовия потребител, благодарение на програмата за детоксикация Коло Вада плюс.

Програмата е разработена в продължение на 15 години, а нейният създател д-р Алберт Зер е изтъкнат учен и изследовател, доктор по нутрициология и автор на няколко книги в областа на храненето. Коло Вада е лесно приложима, не създава неудобства за обичайния начин на живот, препоръчва определена диета, но не изисква гладуване и продължава само 14 дни, след които резултатите са:

-от 2 до 10 килограма
-нормализиране на кръвното налягане
-нормализиране на функциите на стомашно-чревния тракт
-нормализиране на нивата на холестерола
-нормализиране на нивата на кръвната захар
-повишаване на жизнения тонус
-подобряване на всички функции на организма

Прочистването протича на всички нива – от клетките, през отделните органи (сърце, бели дробове, черен дроб, бъбреци, кожа) до целите системи, активизира естествените защитни сили на организма и е в състояние да спре болестните процеси.

Благодарение на съчетанието от натурални слабителни вещества, ензими, ферменти, витамини и минерали през първия етап на програмата и изключителните абсорбиращи качества на каолина през втория етап, Коло Вада успява да изчисти от червата най-старите втвърдени отлагания, които гладуването не успява да засегне, а клизмите не могат да отлепят. Освен това програмата има антипаразитно действие и безпроблемно отстраняване на всички видове паразити (в човешкото тяло те могат да бъдат над 135 вида), които в много случаи се оказват първопричината за алергии, разстройства в храносмилането, главоболие, безсъние, анемия, язви, недиагностицирани тумори и др.
Противопоказания за прилагане на програмата – инсулинозависим диабет, остра бъбречна или дихателна недостатъчност, бременност.

Препоръчително е да се прави два пъти в годината – пролет и есен. При по-сериозни здравословни проблеми и наднормено тегло може да се прави през 2 месеца.

Програма Коло Вада плюс се прилага в съчетание с Корал-майн и Микрохидрин.

Ако тази програма ви се струва скъпа и агресивна, но може да пречистите тялото си с билков чай „26 билки“ – щадяща детоксикация без промени в ежедневието.

ОТЗИВИ ОТ ПРОГРАМАТА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ КОЛО ВАДА

Резултати от прилагане на програма Коло Вада в България

Резултати от прилагане на програма Коло Вада.Резултати от прилагане на програма Коло Вада в България

Публикувахте от Здраве, билки, витамини и биодобавки в 23 януари 2016 г.

 

Ако желаете да съчетаете детоксикация и отслабване може да прогледнете и чай за детоксикация и чай за отслабване на Лактеса

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Създадоха български мобилен калориен калкулатор

Безплатното смартфон приложение помага за по-лесното отслабване и поддържане на формата Нов напълно безплатен онлайн...

Билково отслабване с чай – как може да е толкова лесно

Билките са едни от най-добрите регулатори на здравето Здравият външен вид е доказателство, че организмът...

При затлъстяване внимавайте със спорта!

Хората с наднормено тегло и затлъстяване трябва да внимават с физическите упражнения. Представете си...

Отслабване с билки

Търсите начин за трайно отслабване, за да стопите незабавно излишните килограми и се чудите...