Чупливи нокти

чупливи ноктиЧупливи нокти?

Как да заздравим ноктите си

Чупливостта на ноктите е проблем на много дами. Причините за чупливите нокти са различни. Ето и някой от тях: недостиг на желязо, цинк, калций, белтъчен дефицит , недостиг на биотин, хормонален дисбаланс, стрес, некачествени козметични продукти (лакове, лакочистители), студено време, гъбични инфекции и други.

Има доста рецепти, които може да прилагате вкъщи, за да се справите с проблемните нокти. Най-популярните са да нанасяте върху тях зехтин, витамин А и Е. Но тъй като времето, в което живеем е доста динамично и не винаги може да отделяме време за лична грижа, ви предлагаме да използвате заздравителят за нокти на „Перфект“ с калций. Може да го откриете в аптеките, предлагащи козметика и в по-добрите козметични магазини. Ако причината не е гъбички по ноктите, за по-малко от три лева, ще видите невероятен ефект още на първата седмица. Освен това, друго предимство е, че лакът става още по-траен и може повече от 10 дни да не ви се налага да се лакирате отново. Заздравителят не само е добра основа, но може и да не се лакирате, защото той е достатъчен да предаде блясък на ноктите ви.

Ако паралелно с ползването на този заздравител за нокти, започнете и прием на витамини и минерали (за задравяване на коса, нокти и кожа) – ефектът ще е изключително траен.

Изпитано и споделено!

Успех!

kalciev-gel

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search