Чупливи нокти

- реклама -spot_img

чупливи ноктиЧупливи нокти?

Как да заздравим ноктите си

Чупливостта на ноктите е проблем на много дами. Причините за чупливите нокти са различни. Ето и някой от тях: недостиг на желязо, цинк, калций, белтъчен дефицит , недостиг на биотин, хормонален дисбаланс, стрес, некачествени козметични продукти (лакове, лакочистители), студено време, гъбични инфекции и други.

Има доста рецепти, които може да прилагате вкъщи, за да се справите с проблемните нокти. Най-популярните са да нанасяте върху тях зехтин, витамин А и Е. Но тъй като времето, в което живеем е доста динамично и не винаги може да отделяме време за лична грижа, ви предлагаме да използвате заздравителят за нокти на “Перфект” с калций. Може да го откриете в аптеките, предлагащи козметика и в по-добрите козметични магазини. Ако причината не е гъбички по ноктите, за по-малко от три лева, ще видите невероятен ефект още на първата седмица. Освен това, друго предимство е, че лакът става още по-траен и може повече от 10 дни да не ви се налага да се лакирате отново. Заздравителят не само е добра основа, но може и да не се лакирате, защото той е достатъчен да предаде блясък на ноктите ви.

Ако паралелно с ползването на този заздравител за нокти, започнете и прием на витамини и минерали (за задравяване на коса, нокти и кожа) – ефектът ще е изключително траен.

Изпитано и споделено!

Успех!

kalciev-gel

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА