Четирите мамини синчета сред зодиите

ДАМСКИ СВЯТЧетирите мамини синчета сред зодиите

Мъжете, които тичат при маминка и при най-малкия проблем

Връзката майка-син безспорно е една от най-силните в живота. Но това не е причина да държим момчетата си до полата или пък да се месим в живота им като големи, само защото смятаме, че са направили грешка или са се свързали с неподходящия човек.

Представете си следната ситуация: запознавате се с мъж, с който всичко е перфектно до момента, в който осъзнавате, че майка му го води за носа и във връзката ви сте не двама, а трима!

Мамините синчета са глезени, не поемат отговорност и очакват вие да вършите задълженията им. Ето кои зодии най-често са мамини синчета :

Близнаци

Близнаците обичат сигурността – трябва да знаят, че винаги ще има кой да им помогне, а какъв по-логичен помощник от мама? Те се допитват до нея постоянно и я слушат.

Понякога се държат инфантилно и това прави общуването с тях доста трудно. Самите представители на зодията обикновено не го признават, дори и пред себе си и старателно крият зависимостта си пред партньорката. Близнаците вземат решения много трудно, дори когато става въпрос за нещо маловажно. Разчитат за всичко на майките си – те се грижат за професията им, проблемите им, семейните и приятелските взаимоотношения. Като цяло майка им е навсякъде с тях.

Рак

Раците от малки обичат да получават вниманието и одобрението на майките си. Ако не си сверят часовника по мама, стават несигурни в себе си и започват да се разколебават. Дори и вече като зрели хора, които трябва сами да се справят в живота си, не се притесняват да търсят подкрепата на майките си. Допитват до тях постоянно. Раците стигат дотам, че не ги притеснява да взимат пари от родителите си и да се хранят при тях редовно. Дори вече да не живеят заедно, представителите на тази зодия разчитат изключително много на родителите си. Не могат да взимат решения сами, свикнали са да случат майките си и да им се подчиняват.

Везни

Везните издигат майката на пиедестал – за тях тя е богиня, единствена и неповторима. Няма по-прекрасен човек от нея. Стигат в манията си дотам, че търсят половинка, която напълно да прилича на майка им. За тях мама е най-прекрасната жена на планетата и постоянно я дават за пример на приятелките си. След като изяснихме каква е представата на зодия Везни за майката, може би вече се досещате, че и те са мамини синчета.

Козирог

Козирозите са един от зодиакалните знаци, които са изключително силно привързани към майките си и не искат за нищо на света да се отделят от тях. Дори и да правят впечатлението на улегнали мъже, готови за семеен живот, реално това съвсем не е така. Имат ли проблем, майка им е последната инстанция. Представителите на тази зодия не биха могли да вземат каквото и да било решение без подкрепата на майка си. Дори биха се отказали от любовта, ако мама не одобрява тази връзка.

Вижте билки за увеличаване на кърмата

- реклама -spot_img

Как да се подготвите за пролетно-лятното време?

Пролетта вече с пълна сила показва красотата си всеки ден и прогнозата за времето...

ADIDAS С НОВА КОЛЕКЦИЯ СПОРТНИ СУТИЕНИ

ADIDAS С НОВА КОЛЕКЦИЯ СПОРТНИ СУТИЕНИ, С КОЯТО ПОДОБРЯВА ЖЕНСКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ В СПОРТА • Проучванията...

Корсети за жени с малък бюст

  Корсетите са за жени с малък бюст идеално бельо – експертите са категорични. За...

3 важни фактора при избора на дамска раница

 В днешната статия ще обсъдим избора на тъй желаните и предпочитани от дамите раници,...