Бял равнец в градината на терасата

Взможно е да се отглежда бял равнец в градината на терасата

бял равнец

Бял равнец в градината на терасата Бял равнец Бял равнец

ФЕЙСБУК ГРУПА – ГРАДИНА НА ТЕРАСАТА

https://www.facebook.com/groups/GradinaNaBalkona

Start typing and press Enter to search