Бургаски производител на телескопични трибуни е финалист за Черноморски награди

СЪБИТИЯБургаски производител на телескопични трибуни е финалист за Черноморски награди

Церемонията е на 6 август в Слънчев бряг

Първата българска компания, производител на телескопични трибуни – “СПОРТЛАБ”, е финалист за Черноморските награди, които ще бъдат връчени на 6 август в Слънчев бряг.

В началото на 2021 г. производството на трибуни е релокализирано в Бургас, като се очаква се до края на годината инвестицията в производството да достигне до 500 000 лв.

Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг, а сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Трибуните на „СПОРТЛАБ“ се отличават с ефектен и стилен модерен дизайн, като в същото време съчетават в себе си пълна функционалност и здравина.

Компанията осигурява висококачествен продукт, посредством разработката на иновативни решения и патентовани конструктивни подобрения, чрез които развива вече утвърдените на пазара модели.

Една от динамично развиващите дейности на „СПОРТЛАБ“ е асемблирането и инсталацията на LED дисплеи и специфичните периметърни LED екрани, които са ефектно решение за предаване на визуална информация при масови събития и в частност отразяване на спортни събития на открито и в зали.

Предстояща иновация в портфолиото на компанията е производство на улични LED билборди, за нуждите на рекламната мрежа и бизнеса в страната.

Съвсем скоро друг амбициозен проект на креативния екип на фирмата ще се превърне в реалност – производство на сгъваема спортна седалка, чийто дизайн се отличава с изключителна ергономичност, практичност и компактност.

„СПОРТЛАБ“ е на водеща позиция по обем на реализиран продукт в страната.
Компанията е с традиции в доставката и инсталацията на спортни зрителски съоръжения и седалки. Тя е изключителен представител за България на най-големия европейски производител на спортни седалки немския концерн EHEIM /
Eхайм.

Желанието и амбициите да предложи изключителен комфорт за зрителя и удобство при експлоатация на такъв тип съоръжения, подтиква експертния екип на компанията към проектиране и реализация на телескопични зрителски трибуни.

Повече от 17 години групата компании на „СПОРТЛАБ“ си партнира успешно с българските спортни федерации, професионалните спортни клубове, редица общински и бизнес организации, медии и емблематични лица от спорта и бизнеса.

Сред по-големите клиенти са: Българска федерация по волейбол, ПФК Лудогорец, ПФК Пирин, Лукойл Академик, Академика 2011 ЕАД, Община Варна, Община Бургас, Община Враца, Община Сандански, Община Стара Загора и
други.

Материалът Бургаски производител на телескопични трибуни е финалист за Черноморски награди е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...