БЛАГОПОЛУЧИЕ И ПРИХОДИ

МИСТИЧНИБЛАГОПОЛУЧИЕ И ПРИХОДИ

ИЗПИТАН МЕТОД ЗА

БЛАГОПОЛУЧИЕ

и

ПАРИ

Казва се осем пъти всеки ден в продължение на осем дни, най-добре е през осемте дни преди пълнолуние. Нека осмия ден да съвпадне с първия ден на пълнолунието.
Осем пъти по осем завъртам в осем посоки матрицата на своята същност. Аз съм (дата на раждане, трите имена, за жените се казва бащината фамилия, а след това тази по мъж). Свързвам я с вечния Извор на всичко съществуващо и непроявено. Винаги имам от всичко, от което се нуждая сега (кажете това, което искате да получите от текста по-долу онова, което ви е нужно) – хубава, високоплатена работа, постоянни доходи, успешен бизнес, нова работа, стабилни и лоялни делови партньори, достатъчно пари за всички данъци, текущи разходи и режийни разноски, за храна, отопление, осветление, транспорт, дрехи, обувки, мебели, обзавеждане, лек автомобил, за почивка, спорт и забавление.
Силата на осем тече през мен и чрез мен (име и презиме, дата на раждане), днес и сега (кажете датата, на която четете тази мантра). Благодаря Свързан/а съм с потока на изобилието, сега и завинаги. Така е.

ФАЗИ НА ЛУНАТА 2013

Из: „ПО ПЪТЯ НА СПИРАЛАТА“-Техники за лечение и духовно развитие

- реклама -spot_img

Как да се радваме на живота

Всички искаме да сме щастливи през живота си, но всекидневните грижи, непрестанното бързане, а...

Край на бъркотията: подредете, разместете, изхвърлете

Претрупаните помещения влияят на емоционалното и здравословното състояние на обитателите им. Лаура Серано, специалист по...

Лесни съвети как да подобрите живота си (обновена)

Лесни съвети за по-добър живот – Купа с плодове във вашата кухня или дневна ще...

50 СПОСОБА ДА ЗАДЕЙСТВАТЕ ПОЗИТИВНАТА ПСИХОЛОГИЯ И ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

http://suxxessology.com/ Д-р Ларина Кейз /Larina  Kase Често в ума ни идва страхотна идея, но ние някак...