За бебета, деца и родители – благотворителен базар

Базар за родители

Идват празници. Но не само заради това, ви каним да станете част от една нова инициатива, която ще се развива във фейсбук – Базар за родители. Намерението е по-скоро тази група за се развива като благотворителен базар за родители. С две думи: ако вие имате какво да подарите – пускате обява, ако вие имате нужда от нещо, което искате да получите като подарък  – пускате обява, ако искате да направите добро дело и да подкрепите ФОНДАЦИЯ ЗА МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ, но нямате възможност да дадете пари, то може да продадете вече ненужни за вас вещи, а парите да бъдат дарение за дейността на фондацията, която организира безплатни курсове и консултации за родители, на тема бременност, раждане, кърмене, отглеждане на бебето и др.

Накратко:

–>>> Продайте нещо, на избрана от вас или купувача стойност, а средствата дарете на ФОНДАЦИЯ ЗА МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ.
Как? Вижте в описанието на групата.

–->>> Подарете стока или услуга на нуждаещи се родители.

–->>> Нуждаещи се родители могат да пуснат обява,че търсят определена стока или услуга като подарък или на определена цена.

Но не забравяйте, че групата е за родители и съответно обявите ви трябва да са свързани предимно с бебешки и детски стоки, бременни и кърмещи майки…

Каузата на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ЗА РОДИТЕЛИ е да подкрепим дейността на фондация „За майчино и детско здраве“.

https://www.facebook.com/groups/bazar.Za.Roditeli/

***

Правила на групата:

  1. Продайте нещо, на избрана от вас или купувача стойност, а средствата дарете на ФОНДАЦИЯ ЗА МАЙЧИНО И ДЕТСКО ЗДРАВЕ.
  2. Ако се постигне съгласие между продавача и купувача, то купувача превежда съответната сума в дарителска сметка на фондацията или в неговия PayPal акаунт (посочени са по-долу). Възможни са плащания към фондацията и с превод на пари чрез ЕКОНТ или ИЗИ ПЕЙ при предварителна уговорка на лично съобщение с представител на фондацията.
  3. След проверка за постъпили средства по сметките на фондацията, уведомяваме продавача да изпрати продаваната стока на купувача.. Купувачът може да публикува и снимка с платежно доказателство, че е изпратил сумата.

4, Продавачът изпраща продукта и отбелязва „Продадено“

  1. Разходите по доставката се поемат от купувача
  2. Може да подарите стока или услуга на нуждаещи се родители.
  3. Нуждаещи се родители могат да пуснат обява че търсят определена стока или услуга като подарък или на определена цена.
  4. Запазваме си правото да променяме условията.

Станете част от фейсбук групата За бебета, деца и родители – благотворителен базар https://www.facebook.com/groups/bazar.Za.Roditeli/ 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search