Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

СЪБИТИЯБалкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER

Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно строителство, архитектура и дизайн, който ще се проведе на 30 септември в хотел Маринела, София.

LUXURY Property AWARDS
Гала-вечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на SOS Детски Селища България. Сметката за кампанията “Строителните Оскари в подкрепа на “SOS Детски селища България” е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.


Международното участие в Десетото юбилейно издание на Строителните Оскари 2020 ще представи компания, п олучила международно и национално признание през годините, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Nastel Skopje завърши поредния си луксозен проект в сърцето на македонската столица – NASTEL BUSINESS CENTER.

Настел Скопие е строителна компания, основана през 2002 г. и с всеотдайна работа стана лидер на вътрешния пазар. Сградите на фирмата са свидетелство за надеждност, качество, бързина на изграждане и професионализъм. С опит, натрупан с 40 завършени проекти в Скопие, Настел непрекъснато подобрява качеството и задава нови тенденции в строителството в Северна Македония.

Основателят на компанията е Euro Suisse Credit AG и Alpina. С реални активи от 60 милиони евро, без никакъв дълг към банка и доставчик. Nastel е финансово мощна компания да самофинансира проектите си.

LUXURY Property AWARDS

Nastel Business Center е сграда, предоставяща ефективност и приятелска работна среда. Офис сградата от клас А има ефективен дизайн и високо техническо ниво на
спецификация, оборудвана с марки от световна класа. Една от основните характеристики на сградата е нейната гъвкавост и адаптивност към нуждите на наемателите, с възможност както за отворен план, така и за клетъчни пространства, съобразени с най-високите стандарти.

Общата използваема офис площ от 8650 м? е разделена на 5 нива, а търговската площ от 1330 м? се намира в приземния етаж на сградата. Има и 2 подземни нива за паркинг.

В чест на изтъкнатите бизнес успехи в икономиката за 2016 г. Асоциацията на търговските камари организира официална академия и въпреки огромната конкуренция, компания Nastel Скопие получи “Златна награда” за отлични постижения в строителството и за непрекъснато повишаване на стандартите за качество в сектора.

През 2019 г. най-новият проект Nastel Business Center, изграден с най-висококачествените строителни материали, донесе още едно престижно признание за фирмата. Бяха отличени компаниите, които допринасят за развитието на икономиката и утвърждават македонското качество в страната, а международните награди бяха връчени от президента на Асоциацията на търговските камари на Северна Македония, г-жа Данела Арсовска и от президента на Република Северна Македония, г-н Стево Пендаровски.

Досегашни носители на престижните награди LUXURY Property AWARDS са най-големите и успешни строителни компании не само у нас, но и в Европа.

Материалът Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...