Balkan Business Awards: Българо-турска кампания е финалист за престижните Балкански Оскари

СЪБИТИЯBalkan Business Awards: Българо-турска кампания е финалист за престижните Балкански Оскари

Balkan Business Awards представя най-успешните общини и фирми на 26.03.2021 в Ловеч

Една от водещите компании на Балканите в минно-кариерната индустрия – МАКСТОН ЕООД, е финалист за престижните статуетки на Балканските Бизнес Оскари.

Церемонията за седмото издание на Balkan Business Awards 2021 ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч. в конферентната зала на 4-звездния хотел Президиум Палас в град Ловеч.

Под патронажа на Община Ловеч и на най-успешния кмет на Балканите – г-жа Корнелия Маринова.

Balkan Business Awards

Макстон предлага широка гама от машини, консумативи и резервни части за минно-кариерната индустрия, които са налични на склад в базата на фирмата до кв. Крайморие, гр. Бургас. Със своя дългогодишен опит в продажбите и обслужването в момента фирмата има клиенти из цялата страна, занимаващи се с различни дейности.

Продадени и монтирани по обекти на клиенти са над 25 броя трошачно-сортировъчни инсталации, допълнително – трошачки с различно предназначение, въртящи конвейери и стационарни, както и други машини. За първата половина на 2021 година има планирани за реализиране 4 проекта с инсталации на клиенти в различни точки на страната.

Налични в складовата база на Макстон ЕООД са над 2000 ситови повърхности с размери, отговарящи на най-често срещаните модели ситови модули към трошачни инсталации в България. С над 5000 метра различни транспортни ленти е зареден най-големият склад за гумено-текстилни транспортни ленти на Балканите.

Професионален екип за топло вулканизиране може да подмени или ремонтира лента с минимално забавяне на работния процес във всяка точка на страната. Фирмата разполага с транспортни ролки със стандартни и нестандартни размери – над 2500 броя в наличност, както и планки за подмяна и изработване на ролконосачи и комплекти – капачки за защита на транспортните ролки. Има разнообразие от консумативи и ляти продукти за трошачки, които винаги са налични на склад.

Основен принцип на компанията е бързото и качествено обслужване, като цели удовлетворение на нуждите и оправдаване очакванията на клиентите.

Сред тях са:
ПИМК Кариери ЕООД, Автомагистрали Хемус АД, Инертни материали Ямбол АД, Атмикс ООД, Технострой инженеринг 99 АД, Щрабаг ЕАД, МДЗ Балша АД, Топлофикация Сливен АД и много др.

Партньори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

По време на престижния конкурс през 2020 г. наградите бяха връчени от Н.П. Владимир Кръстевски – Министър съветник, временно изпълняващ длъжността посланик на република Северна Македония в България, г-н Стамен Янев – изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, председателят на парламентарната Комисия по околната среда и водите г-жа Ивелина Василева, бивш екоминистър, председателят на УС на БТПП г-н Цветан СИМЕОНОВ, депутатите от управляващата коалиция Красимир Богданов и Стоян Радков, г-н Йордан Великов – държавен експерт към Министерството на икономиката, г-н Васил Пеев – главен секретар на ИАМСП, президентът на Балкански Бизнес Алианс г-н Янис Папалелудис и други.

Материалът Balkan Business Awards: Българо-турска кампания е финалист за престижните Балкански Оскари е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

С финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски бе открит Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  Д-р Милен Врабевски бе почетен гост на българска общност в Република Северна Македония по...

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата Впечатляващо...

Фестивал на магията дава рамо за млади таланти

Боби Шоу събира фокусниц във Вариететния театър Фестивал на магията ще отбележи професионалния празник на...

Balkan Business Awards 2022: Албания, България, Северна Македония и Косово със златни статуетки

Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса Лидерите в бизнеса на Балканите – общини...