3 важни фактора при избора на дамска раница

 В днешната статия ще обсъдим избора на тъй желаните и предпочитани от дамите раници, но разсъжденията и изводите са валидни за всички подобни продукти за дълги пътувания или ваканция като пътни чанти, куфари и други аксесоари.

Фактор 1: Организация

Някои раници са изчистени от вътрешната страна (съдържат само едно отделение), докато други са добре организирани с множество джобове и отделения.
Някои дами предпочитат минималистичния дизайн, а други наличието на множество отделения за съхранение и лесен достъп до всяка една вещ, намираща се в дамската раница. Колкото повече отделения и джобове в нея толкова по-добре за подредбата ва вещите, управлението и достъпността до тях.

Тук опциите са няколко:

Множество отделения – те дават възможност съдържанието на чантата да бъде организирано в малки секции за по-лесен достъп.
Ластични странични джобове – те са равни, когато са празни, но са подходящи за държане на бутилка вода, кърпички и други вещи, които трябва да бъдат бързо достъпни.
Преден джоб – понякога се прибавя не толкова за практични цели, колкото като добавка към екстериора на дадената раница. Съвършено удобен е за дребни вещи от първа необходимост като ключове, телефон, слънчеви очила или компактен визитник.
Отделение за лаптоп – някой от по-големите модели раници имат специално отделение, предназначено за компактен лаптоп или ултрабук. То е подсилено и значително по-дебело, така че да запази скъпата техника от удар.

Фактор 2: Цената

От какво се определя цената на една дамска раница? Тя основно зависи от качеството на използваните материали, изработката и естетиката на дизайна. Имайте предвид, че цената е показател до известна степен за качеството на използваните материали за избраната раница. Едва ли бихте искали съдържанието от раницата да изпадне от скъсаното й дъно, или циповете постоянно да блокират, например. Което не е изключено да се случи при използване на чанта, изработена от по-съмнителни материали.

На цената се отразява и количеството от един продукт. Например, дали определен модел е част от лимитирана серия.
Начинът на производство също е от значение. Например, дали са изработени във фабрика или пък са ръчно създадени. Тези фактори също могат да повлияят на цената на чантата.
Цената на една дамска раница като цяло зависи от големината, плата и марката. По-малките и неизвестни марки раници са по-евтини, отколкото марковите, собственост на големи марки продукти от този тип.

bagsline.bg дамска раница

Фактор 3: Стил

Можете да направите подбор на този моден аксесоар, спрямо вашия стил. Раницата на една внимателна жена, трябва да балансира практичност и изисканост при равни условия. Тя трябва да бъде избрана по такъв начин, че независимо дали ще я носите на фитнес или пък ще пътувате с нея на работа, тя трябва хармонично да се слива с цялостния ви вид. Такива евтини дамски раници може лесно да откриете онлайн в сайтове като Bagsline.bg

Кожената раница е най-стилният вариант. Обратно на нея, найлонът не е, макар че и при балистичния найлон в черно, е достоен за човек с ограничен бюджет.

За разлика от ученическите раници, при дамските модели имаме по-изчистена визия, дори понякога само в един цвят, така че да бъде подходяща дори при ежедневни излизания или ходене на работа в офиса.

Обобщение

Макар и раниците да се възприемат от голям процент хора, просто като един допълнителен аксесоар, то сами виждате, че да се избере дамска раница не е никак лесно. Необходимо е да се съобразявате с редица фактори и дреболии, от които зависи направата на правилния избор за дамска чанта за гръб.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search