Неувяхващи букети – уникатите на Ана Тодорова

- реклама -spot_img

Здравейте!

Казвам се Ана Тодорова.

 “Аз правя цветя от хартия, докато се спусне мрак след обяд… Може да не траят вечно, но истинските увяхват твърде бързо!” (Ilse de Lange – I Still Cry)

 Занимавам се с ръчна изработка на най-различни предмети и аксесоари, но предимно на така наречените от мен “неувяхващи” букети!

 Началото… беше малка идея и много свободно време. Както при всички подобни начинания… Видях нещо подобно, пожелах да опитам, хареса ми това, което се получи и после не исках да спирам… В дома ми се натрупаха множество букети, защото първоначално ги правех за удоволствие и като хоби, а след това започнах да ги подарявам на свои познати… Докато в един миг някой не ме попита, защо не превърна хобито си в сериозно занимание… И резултата е “An-G Design” -Handmade studiO.

Усещането? То е неописуемо… Не мога да ви предам с думи ентусиазма да започнеш и завършиш едно такова произведение, да не говорим за страстта и вдъхновението, които съпътстват процеса на изработка. Но мога да споделя как ме радва радостта и възхищението в очите на моите клиенти, когато си получават поръчките! Блясъкът в очите им е горивото, което ме кара да продължавам да правя това, което най-много обичам, а именно… да създавам красота! 


Неувяхващи букети

Можете да ме намерите на 

http://an-gdesign.com/
или във фейсбук
https://www.facebook.com/AnGDesignHandmadestudiO
а също и да ми пишете на
office@an-gdesign.com
или да ми се обадите на
0898 917 164

 

Неувяхващи букетиНеувяхващи букети

Неувяхващи букети

 

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА