Алое вера с вкус на праскова/ябълка и боровинка

- реклама -spot_img

aloevera

Алое вера с вкус на праскова/ябълка и боровинка

TruAloe Peach /Cranapple favor

Приложение:
Напитката «Алое вера» има общоукрепващо действие. Тя влияе положително и върху работата на стомашночревния тракт, като:

нормализира храносмилането и ензимната актив-ност;
намалява възпалението;
регулира чревната перисталтика.
Алое вера е «растението-чудо», притежаващо множество удивителни свойства, които могат да се използват за поддържане на здравето и дълголетието. Нормално то расте в области със сух климат и натрупва в листата си не само вода, но и редица хранителни вещества. Напитката «Алое вера» с приятен вкус на праскова или ябълка и боровинка е натурален, диетичен и много полезен продукт, създаден за поддържане на здравето и жизнената активност. Тя подобрява процесите на храносмилане и усвояване на храната, регулира функциите на червата и жлезите с вътрешна секреция, нормализира ензим-ната активност, обмяната на веществата, укрепва имунната система. Специалната технология на про-изводство на този продукт позволява да се запазят качествата на растението и гарантира укрепващия ефект на напитката, тъй като стабилизираният гел е идентичен по действие и състав на прясно получения от листата на алоето гел.

Действие на активните съставки:
Алоето съдържа три големи групи компоненти, всяка от които изпълнява определени функ¬ции в организма. Тези групи са:

Хранителните вещества (12 минерала, 9 витамина, 10 ензима, 20 аминокиселини и други) дават на организма строителен материал и енергия, които му помагат да върне своето равновесие. Освен това, подпомагат клетъчната регенерация и ускоряват възстановяването на тъканите. Полизахаридите и по-специално мукополизахари-дите, сред които най-важните са глюкомананът и ацемананът, «включват» механизмите, стимулиращи имунната система.

За тях е характерен също така и ефектът на филмообразуване, който се състои в следното: При прие-мането на гела от алое, мукополизахаридите обра-зуват тънък слой, който покрива стените на стомаха и хранопровода и по този начин създават защитен филм, който има две функции. Първо – този филм представлява механична бариера, която предпазва лигавиците от възпаление и проникване на външни дразнители. Второ – под този филм се създават условия за възстановяване на увредените участъци от лигавицата.

Антрахиноните – алоин (барбалоин), алое-емодин, алоинозид и други, помагат на организма да изведе натрупаните токсини, регулират моториката на чер-вата, имат лаксативен ефект.
Така тези три групи компоненти, характерни за алоето, помагат на организма по естествен и хармо-ничен начин да изпълнява своите ежедневни функции.

Ако имате въпроси или искате да разберете как да поръчате, ползвайте формата за контакт или фейсбук страницата facebook.com/biodobavki.za.zdrave

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА