Алое вера с вкус на праскова/ябълка и боровинка

aloevera

Алое вера с вкус на праскова/ябълка и боровинка

TruAloe Peach /Cranapple favor

Приложение:
Напитката «Алое вера» има общоукрепващо действие. Тя влияе положително и върху работата на стомашночревния тракт, като:

нормализира храносмилането и ензимната актив-ност;
намалява възпалението;
регулира чревната перисталтика.
Алое вера е «растението-чудо», притежаващо множество удивителни свойства, които могат да се използват за поддържане на здравето и дълголетието. Нормално то расте в области със сух климат и натрупва в листата си не само вода, но и редица хранителни вещества. Напитката «Алое вера» с приятен вкус на праскова или ябълка и боровинка е натурален, диетичен и много полезен продукт, създаден за поддържане на здравето и жизнената активност. Тя подобрява процесите на храносмилане и усвояване на храната, регулира функциите на червата и жлезите с вътрешна секреция, нормализира ензим-ната активност, обмяната на веществата, укрепва имунната система. Специалната технология на про-изводство на този продукт позволява да се запазят качествата на растението и гарантира укрепващия ефект на напитката, тъй като стабилизираният гел е идентичен по действие и състав на прясно получения от листата на алоето гел.

Действие на активните съставки:
Алоето съдържа три големи групи компоненти, всяка от които изпълнява определени функ¬ции в организма. Тези групи са:

Хранителните вещества (12 минерала, 9 витамина, 10 ензима, 20 аминокиселини и други) дават на организма строителен материал и енергия, които му помагат да върне своето равновесие. Освен това, подпомагат клетъчната регенерация и ускоряват възстановяването на тъканите. Полизахаридите и по-специално мукополизахари-дите, сред които най-важните са глюкомананът и ацемананът, «включват» механизмите, стимулиращи имунната система.

За тях е характерен също така и ефектът на филмообразуване, който се състои в следното: При прие-мането на гела от алое, мукополизахаридите обра-зуват тънък слой, който покрива стените на стомаха и хранопровода и по този начин създават защитен филм, който има две функции. Първо – този филм представлява механична бариера, която предпазва лигавиците от възпаление и проникване на външни дразнители. Второ – под този филм се създават условия за възстановяване на увредените участъци от лигавицата.

Антрахиноните – алоин (барбалоин), алое-емодин, алоинозид и други, помагат на организма да изведе натрупаните токсини, регулират моториката на чер-вата, имат лаксативен ефект.
Така тези три групи компоненти, характерни за алоето, помагат на организма по естествен и хармо-ничен начин да изпълнява своите ежедневни функции.

Ако имате въпроси или искате да разберете как да поръчате, ползвайте формата за контакт или фейсбук страницата facebook.com/biodobavki.za.zdrave

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search