25 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА ЗА СРЕЩИТЕ И ВРЪЗКИТЕ

- реклама -

автор: Гергана Лабова

12

Знаете ли как да разберете дали човекът срещу вас ви харесва и иска срещата ви да има продължение? Как да му покажете същото? Какъв е шансът за истинска връзка при запознанствата онлайн? Вижте отговорите на тези и други въпроси за срещите и връзките. Пожелавам ви успех в любовта!

1. Бързите срещи (speed dating) за първи път са организирани от един равин в Лос Анжелис през 1999 г. и са вдъхновени от еврейската традиция на срещи с придружител за “сватосване” на необвързани евреи.

2. 4 от 10 връзки, започнати на работното място, завършват с брак.

3. Хората решават дали човекът ги привлича след първите три секунди на срещата.

4. При онлайн срещите жените се страхуват мъжът да не е психопат, а мъжете – жената да не е дебела.

5. 43% от хората казват, че свежият дъх е най-важен преди първата среща, 17% изтъкват стилните дрехи, 15% – парфюма, 14% – добрата кожа, а 10% – хубавата коса.

6. 92% от самотните родители биха излизали с други самотни родители.

7. 40% от мъжете не се чувстват комфортно на първата си среща с жена.

8. Училищата, университетите, кафенетата и моловете днес са предпочитаните места за флирт. За разлика от ресторантите и кината.

9. Преди мъжът да е казал и една дума, 80% от жените вече са си изградили първото впечатление за него от позата му – дали е изправен, или прегърбен и отпуснат.

10. Ето как жената изгражда първите си впечатления за мъжа: 55% са за езикът на тялото и външният вид, 38% от начина му на изразяване и 7% от това, което казва в действителност.

11. Повечето хора искат да има и следващата среща, ако другият изглежда щастлив. Обратното важи в случаите, когато мъжът или жената излъчват негативизъм.

12. Повтарянето на движенията на другия го кара да се чувства харесван. Все пак, внимавайте да не изглеждате като папагал.

13. Показването на части от тялото, които обикновено не се виждат (като вътрешната част на китката, вътрешната част на предмишницата, глезените, прасците, задната част на врата) имат моментален ефект и подсъзнателно създават усещане за свързване с отсрещната страна.

14. Ако искате да създадете усещане за свързване с другия, изричайте името му поне два пъти в разговора.

15. Силно впечатление прави, ако запомните малко от информацията, която другият е споделил за себе си, и я използвате в разговора. Това демонстрира интерес и ласкае.

16. Ако мъжът подаде ръка на жената с обърната нагоре длан, това показва, че е привлечен от нея.

17. Когато жената се интересува от мъжа срещу себе си, тя се смее често на шегите му, играе с косата си, докосва с пръстите си различни предмети, например чашата си, изчервява се, когато той й направи комплимент, цупи устните си, запъва се на някои думи, накланя тялото си към него.

18. Ако жената не е заинтересована, отбягва погледа на мъжа, усмихва се фалшиво, отговаря едносрично, раменете й увисват, гледа разсеяно.

19. Ако жената предложи да плати цялата сметка, най-вероятно не предвижда да има втора такава. Когато мъжът плати цялата сметка, това се смята за знак, че желае продължение.

20. Според експертите, най-добре е обаждането след първата среща да е от два до четири дни, но не по-късно. Те твърдят, че обаждане на следващия ден може да изглежда отчаяно.

21. Мястото на първата среща е много важно за това човекът да си “падне” по вас. Ако инициативата е във вашите ръце, обмислете го добре.

22. Сигурен начин да отблъснете човека срещу себе си, е ако закъснете твърде много за срещата, говорите за себе си през цялото време, описвате твърде подробно предишната си връзка и сте неестествено екзалтирани.

23. Най-честите страхове на мъжа, когато започва нова връзка, са, че жената ще се опита да застане между него и приятелите му, че няма да му дава свобода, че ще е обсебваща, че няма да го уважава или че ще изисква твърде много внимание.

24. 33% от срещите, уредени онлайн, прерастват в сериозна връзка, с 33% това не се случва, а 33% изобщо не се състоят на живо. 48% от онлайн връзките, завършили с раздяла, са приключили чрез е-mail.

25. В 4M Multimillionaire Matchmaking Club в Сиатъл, Вашингтон, клиентите са мъже милионери, които са все още свободни. Цените на тази агенция започват от $10 000 и стигат до $30 000.

Източник: http://www.gnezdoto.net

Ако сте пропуснали....

Европа повтаря грешките на Китай

0
Европа повтаря грешките на Китай от началото на пандемията с COVID-19 – не защитава достатъчно медиците си, работещи непосредствено със заболелите, и те са...

Азитромицинът и вирусите?

0
Употребата на който и да било антибиотик БЕЗ консултация и изписване от лекар е недопустимо и крие множество рискове, част от които касаят цялото...
листа на маслина

Извлек от листа на маслина

0
ЛИСТА НА МАСЛИНА Листът на маслина се приема като отвара, на прах или извлек, за да се убият всички видове микроби. Активният компонент е олеропеин....
- реклама -
- Advertisement -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

ЖИЛИЩНОТО СТРОИТЕЛСТВОТО У НАС ДОСТИГА СВЕТОВНИ НИВА С ЛУКС, ЗЕЛЕНИ И МИНЕРАЛНИ ЕКСТРИ

Комплекс “Флавия Гардън” в курорта “Св.св. Константин и Елена” е финалист за Строителните Оскари Луксозното строителство у нас вече не е само скъпа фасада и...
- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

Офицерът, който се превърна в крал – Range Rover Discovery

Вдъхновението често ни спохожда когато сме влюбени, а Атанас Вилнер сякаш винаги е влюбен, но не в определена марка или конкретен автомобил, а в...

Варна посрещна снежните кралици на Playboy

Атрактивни модели на Мъжката Библия препълниха Vogue Club в морската столица Варненци са известни ценители на женската красота. А в последния ден на януари, феновете...

DAVIDOFF THE 13th

Inspired by Dilov&Davidoff Парадоксално, но повечето хора, които пият хубаво кафе, вярват в Дядо Коледа. Научно е доказано! За разлика от студентите, които – независимо...

За перфектна мъжка визия: Etnia Barcelona

Спомен за Дейвид Боуи в колекцията на Etnia Barcelona от Мира Цанева, Списание Плейбой Трибютите не са просто тренд! Дали в наше време липсват творчески вдъхновители, или...

ВИЖТЕ И ТОВА

- Advertisement -