ЗА НАС

“100%” е интернет издание, което е насочено повече към дамите и семейството. Но публикуването на идеи, мнения, предложения, споделянето на личен опит и отзиви на всякакви житейски теми, отваря тази онлайн медия за всички, независимо от пол, възраст, социално положение…

Тук ще откриете много статии, които са резултат от личен опит.

Снимките и информациите са както авторски, така и от различни източници – интернет, вестници, списания, книги, споделен опит. В случай, че някой има претенции за авторски права, моля потърсете ни. При доказването на такива ще премахнем текста или снимката.

“100%” не носи отговорност, ако сте приготвили някоя от рецептите и ястието не ви е харесало или е загоряло, ако сте си купили или направили козметика, за която сте прочели тук, ако сте ухажвали някой, а не се е получило, както и към който и да е съвет или предложение направени в сайта. Но сме готови да публикуване вашите отзиви – добри или лоши, стига да преценим, че сте искрени.

Запазваме си правото да публикуваме и премахваме публикации, така както считаме за редно.

В сайта  100 процента се публикуват статии за билки, рецепти, подправки, семейство, здравословен живот, хитрини и изобщо всичко от живота.

Ползването на материали от сайта е задължително с активен линк.

Пожелаваме ви 100 процента приятно и полезно четене!

За реклама и публикуване на статии – пишете на info@ novini.site