100 процента

„100%“ е интернет издание, което е насочено повече към дамите и семейството. Но публикуването на идеи, мнения, предложения, споделянето на личен опит и отзиви на всякакви житейски теми, отваря тази онлайн медия за всички, независимо от пол, възраст, социално положение…

Тук ще откриете много статии, които са резултат от личен опит на редакторите. Може да задавате въпроси за всичко, което ви вълнува.

Снимките и информациите са както авторски, така и от различни източници – интернет, вестници, списания, книги, споделен опит. В случай, че някой има претенции за авторски права, моля потърсете ни. При доказването на такива ще премахнем текста или снимката.

„100%“ не носи отговорност, ако сте приготвили някоя от рецептите и ястието не ви е харесало или е загоряло, ако сте си купили или направили козметика, за която сте прочели тук, ако сте ухажвали някой, а не се е получило, както и към който и да е съвет или предложение направени в сайта. Но сме готови да публикуване вашите отзиви – добри или лоши, стига да преценим, че сте искрени.

Запазваме си правото да публикуваме и премахваме публикации, така както считаме за редно.

В сайта  100 процента се публикуват статии за билки, рецепти, подправки, семейство, здравословен живот, хитрини и изобщо всичко от живота.

Ползвайте за връзка, формата за контакт на сайта, в случай че искате да публикуваме ваша статия или да напишем такава. Изпратете запитване и за това, как може да публикуваме текстови линк към ваш сайт в категория ПРЕПОРЪЧАНИ САЙТОВЕ.

Ползването на материали от сайта е задължително с активен линк.

 

100 процента приятно и полезно четене!