Обичайте сметките си

Много важно е да спрем да се тревожим за парите и да не се възмущаваме от сметките си. Много хора гледат на тях като на наказание, което трябва да се избягва, ако е възможно. Сметката е едно потвърждение на способността ни да платим. Тези, на които дължите пари , са приели, че сте достатъчно богати и са ви снабдили със стоката или са ви направили услугата, от която се нуждаете. Благославяйте с любов всяка сметка, която влиза в дома ви. 

Ако плащате с възмущение парите трудно ще се върнат обратно при вас. Ако плащате с любов и радост, вие отваряте един свободнотечащ канал от охолство. Отнасяйте се с парите си като с приятел, а не като с нещо, което смечквате и набутвате в джоба си.

Вашата сигурност не е в работата ви, нито в банковата ви сметка, нито в инвестициите ви, нито в брачния партньор или родителите ви. Сигурността ви е в способността да се свързвате с космическата сила, която създава всичко.

От книгата на Луиз Хей „Излекувай живота си“.

КОМЕНТАРИ

Коментара


One thought on “Обичайте сметките си”

  1. пари от интернет България says:

    Не е важно с колко пари разполагаме, а колко начина за изкарване на пари владеем. Защото парите идват и си отиват, но знанията и способностите са нещата които поддържат този поток.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *